GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Riudoms estrena sortides familiars al teatre amb nens de P-1 i P-2

La Llar d'Infants estrena aquesta nova modalitat de teatre familiar que permet gaudir d'un espectacle teatral a les famílies amb els més petits de la casa.
Imatge de la sortida al teatre de la Llar d'Infants Picarols | cedida

 

Amb la nova modalitat de sortida al teatre que estrena la llar d’infants municipal de Riudoms, ara pares i fills podran gaudir junts de les sortides al teatre. La iniciativa està pensada per als alumnes més petits, els de P-1 i P-2 ja que fins ara els alumnes de P-1 no feien sortides escolars al teatre i els de P-2  només en feien acompanyats dels alumnes més grans, d’educació infantil, de les escoles d’entre tres i cinc anys. Per aquest motiu, la llar ha decidit fer un canvi respecte a la pràctica d’anys anteriors.

 

Amb aquest nou sistema, els alumnes d’1 i 2 anys tindran les seves pròpies sortides al teatre i a més, ho faran acompanyats dels seus pares i mares, qui podran gaudir també d’aquests moments tan especials amb els seus petits en primera persona.

 

Així doncs, els alumnes de la Llar d’Infants Picarols de P-2 i P-1 van fer una sortida el passat dijous 28 de març al Teatre Auditori Casal Riudomenc i van veure l’obra ‘El gall Frederic i la gallina Caterina’, a càrrec de la companyia Pengim-Penjam. Una obra pensada i dedicada a nens petits d’1 i 2 anys. Es tracta d’un format de la companyia dirigit als més petits amb acompanyament familiar.

 

La Llar d'Infants Picarols acull des d'infants lactants fins als 3 anys

La Llar d’Infants Municipal Picarols pertany a la xarxa de centres docents sufragats amb fons públics de la Generalitat de Catalunya. Anteriorment, estava ubicada al centre del poble en un antic edifici del col·legi de les Germanes de la Consolació, situat a la Pl. de la Mare Cèlia. Actualment està situada a l’avinguda de Catalunya número 2, dins el recinte escolar de segon cicle d’educació infantil i primària Beat Bonaventura Gran. La llar compta amb dues aules de P-1 i dues de P-2, una aula de lactants, una aula dormitori, una aula polivalent i un pati.