GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Riudoms millora l'eficiència de la recollida d'escombraries amb un nou model de contenidors

El canvi suposa tenir més bateries de contenidors, més concentrades i amb més capacitat de càrrega
Riudoms millora l'eficiència de la recollida d'escombraries amb un nou model de contenidors | Ajuntament de Riudoms

 

 

Des del passat dilluns, 13 de maig, l'Ajuntament de Riudoms ha iniciat el procés de renovació de tots els contenidors d'escombraries de superfície del municipi, amb l'objectiu d'aconseguir una recollida selectiva més eficient.

 

D'aquesta manera, la renovació de la totalitat dels contenidors reduirà els punts on es troben els contenidors de 27 a 19, però contràriament a la situació actual, totes les bateries comptaran amb les cinc fraccions de recollida selectiva, i a més a més, la reorganització permetrà que cada bateria estigui situada a menys de 100 metres de qualsevol habitatge del poble.

 

El nombre total de contenidors de superfície passarà dels 90 contenidors actuals als 100; incrementant en 28 unitats els contenidors d'envasos (groc), vidre (verd) i paper (blau), i reduint en 15 unitats els de la fracció de resta, i en 3 els de l'orgànica. A aquests, cal sumar-hi les onze bateries de contenidors soterrats, ja presents al municipi, que amb un contenidor per a cada fracció de brossa, donen un total de 55 contenidors més. 

 

 

 

Els nous contenidors multipliquen per deu la capacitat

El principal canvi que implica la instal·lació dels nous contenidors d'escombraries serà en la capacitat d'aquests, ja que mentre els contenidors que se substitueixen tenen una capacitat de 300 litres, els nous per a les fraccions d'envasos, vidre i paper, tenen una capacitat de 3.000 litres, i de 1.200 per a les fraccions d'orgànica i resta.

 

Tot plegat un procés de renovació que finalitzarà a mitjans del mes de juny, i que amb l'augment de capacitat dels contenidors i la reubicació d'aquests, pretén millorar tant l'eficiència de recollida com el servei a les veïnes i veïns de Riudoms.

 

Et pot interessar: