El regidor de Serveis Públics, Sergi Pedret, nou alcalde de Riudoms

Després de l'anunci de Josep Maria Cruset, el qual agafarà la presidència del Port de Tarragona, Pedret serà el relleu a l'alcaldia
Sergi Pedret serà el nou alcalde de Riudoms. | vilesflorides.cat

 

Aquest dimarts 30 d'octubre ha saltat la notícia. Eren molts els rumors sobre el relleu de la presidència al Port de Tarragona i malgrat que alguns noms sonaven amb més força que d'altres, la sorpresa ha estat màxima quan s'ha conegut que Josep Maria Cruset, alcalde de Riudoms, seria el proper president d'aquesta institució. Deixava d'aquesta forma l'alcaldia de la ciutat en la qual ha governat durant molts anys, però ho tenia tot ben lligat i ràpidament ha comunicat el seu successor.

 

El relleu de Josep Maria Cruset a l'alcaldia de Riudoms

Es tracta del que fins ara havia estat regidor de Servies Públics, Sergi Pedret. Es tracta d'un dels homes que ha gaudit de la confiança de Josep Maria Cruset durant els darrers d'anys en els quals ha estat al seu costat portant la batuta d'una de les regidories «clau», com ha indicat el fins ara alcalde de Riudoms i futur president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, en un comunicat que ha enviat via WhatsApp a tots els seus conciutadans. 

 

De 34 anys, Pedret inicia també molt jove la carrera política, de la mateixa forma que ja ho va fer Cruset en el seu moment, i és empresari en el sector comercial de subministraments industrials. «Sergi Pedret m'agafarà el relleu com alcalde al capdavant de l'Ajuntament de Riudoms. Coneixent-lo, i amb l'experiència acumulada aquests anys a l'ajuntament, estic segur que treballarà durament per continuar tots els projectes en curs i segur que aconseguirà que Riudoms sigui el poble que tots volem» ha assegurat Cruset en un comunicat.

 

Una nova etapa per a Cruset a Riudoms

Josep Maria Cruset serà presentat de forma oficial aquest dimecres 31 d'octubre com a nou president del Port de Tarragona, tancant així una etapa d'alcaldia llarga a l'Ajuntament de Riudoms. De fet, segons han explicat fonts municipals a TarragonaDigital, Cruset ja havia pres la decisió a finals del 2017 de no repetir com a alcaldable per al municipi, tot i que no tenia clar quin camí seguiria. 

 

Segons explica el mateix ja exalcalde de Riudoms en un comunicat, «fa pocs dies el conseller Damià Calvet i el conseller Josep Rull em van demanar que em fes càrrec de la Presidència del Port de Tarragona, una institució amb un pes enorme i un dels motors de progrés del nostre territori». Cruset ha agraït «l'escalf i el suport» dels seus ciutadans i ha assegurat que en aquesta nova etapa «seguiré treballant per Riudoms, aquest cop com a veí i com a riudomenc».