El sorteig de la cistella del Comerç de Riudoms aplega més de 600 persones

La guanyadora, Natàlia Hipólito, s'ha endut fins a 53 productes d'establiments del comerç local riudomenc
Natàlia Hipólito, amb bufanda vermella, amb l'alcalde Sergi Pedret i la regidora de Comerç Local, Eugenia Montalvo | Ajuntament de Riudoms

 

 

Al migdia d’avui dilluns, 31 de desembre, la mà innocent de l’Home dels Nassos ha tret la butlleta guanyadora del sorteig de la cistella de Nadal del Comerç de Riudoms, al Baix Camp. La fortuna ha somrigut a Natàlia Hipólito, veïna del poble, que s’ha endut una impressionant cistella conformada pels obsequis de 53 establiments comercials del municipi. Els dies previs al sorteig, a Riudoms ja s’avisava que la persona guanyadora, un cop sabut el veredicte, anés a buscar el premi «amb una o dues furgonetes, per poder carregar-lo». Ara, Hipólito s’endurà a casa un bon grapat de productes diversos, i de primera.

 

Més de 600 assistents, expectants

El sorteig riudomenc s’ha fet avui, últim dia del 2018, a la plaça de l’Església i davant de 600 assistents, que han esperat amb il·lusió que es desvelés la incògnita. A més, enguany, entre les persones que han fet cap a la plaça s’han sortejat fins a quatre premis sorpresa.

 

Els sortejos es consoliden a les campanyes de Nadal

Igual que a Riudoms, també a Reus el comerç local ha incorporat un sorteig a la seva campanya nadalenca. Si a Riudoms se sortejava una cistella amb productes de tots els negocis participants, a Reus estan en joc vals de compra per als establiments locals. L'objectiu que persegueixen és el mateix, fidelitzar la clientela perquè aposti pels establiments de proximitat a l'hora de decidir on anar a comprar. La campanya de Nadal és molt important per a la majoria de negocis i, per tant, és un dels moments en els quals dediquen més esforços a atraure i fidelitzar nous clients, a més d'assegurar-se mantenir els que ja són habituals.

"El Comerç de Riudoms sortejarà una gran cistella amb productes d’establiments locals" "El Parc de Nadal de Riudoms clourà amb l'actuació del grup Xiula"