ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Vandellòs organitzarà una nova edició de la Milla Urbana

La cursa popular del municipi del Baix Camp es celebrarà el dissabte 6 d'octubre a les 17 hores, amb curses per a totes les edats
La XXVIII Milla Urbana de Vandellòs és un esdeveniment esportiu per a tota la família. | CEDIDA

 

Aquest dissabte 6 d'octubre, se celebrarà a Vandellòs una nova edició de la Milla Urbana. És un esdeveniment esportiu dirigit per a tots els membres de la família, on l'organització preveu diverses proves i curses per a totes les franges d'edat. Totes aquelles persones que estiguin interessades i vulguin participar en la cursa, podran apuntar-se fins mitja hora abans de l'inici de l'esdeveniment. S'hi han previst dos recorreguts que començaran des del carrer de Fatxes, al voltant de les cinc de la tarda.

 

L'organització de la cursa popular, anirà a càrrec del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Vall de Llorers” de l’Escola Valdelors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de l’Àrea d’Esports. A més, s'ha anunciat un premi monetari especial per qui estableixi un nou rècord a la prova absoluta i diversos guardons per categories.

 

Una cursa popular per a totes les edats a Vandellòs

'La XXVIII Milla Urbana de Vandellòs' se celebrarà el pròxim dissabte 6 d'octubre a la localitat vandellossenca. Aquesta nova edició de la cursa popular arriba de la mà del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Vall de Llorers” de l’Escola Valdelors; on també ha volgut col·laborar l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de l’Àrea d’Esports del municipi del Baix Camp.

 

La Milla Urbana d'aquest any ha estat concebuda amb l'objectiu d'apropar la cursa a totes les franges d'edat, tant pels més petits com els membres més grans de les famílies de la localitat. Pels atletes més joves, s'ha pensat un recorregut d'una distància de 325 metres; la distància per la categoria absoluta serà de 1.609 metres; i tots dos circuits partiran des del carrer Fatxes.

 

Pel que fa als guardons, com a novetat, s'ha anunciat que l'atleta que estableixi el rècord de la prova, en categoria absoluta, serà premiat amb una quantitat de 100 euros. En les categories barrufets i prebenjamí, tots els participants rebran medalla; i en la resta de categories, l'organització premiarà als tres primers classificats amb tres trofeus i un guardó especial pel primer classificat del municipi.

 

La primera cursa es preveu que comenci al voltant de les cinc de la tarda. En acabar l'entrega de premis, els participants i acompanyants podran gaudir d'una xocolatada popular.