FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

Un accident entre dos cotxes causa retencions a l'antiga N-340, a Altafulla

Hi ha retencions a causa de la topada
Una imatge del punt on s'ha produït l'accident aquest migdia, a l'avinguda del Marquès de Tamarit d'Altafulla. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Aquest dimecres, 20 de març, s'ha produït un accident de trànsit al pas per Altafulla de l'antiga carretera N-340. Segons les primeres informacions ofertes per part de la Policia Local d'Altafulla, no hi ha cap persona ferida. El xoc ha tingut lloc a la intersecció entre l'avinguda del Marquès de Tamarit i el carrer de l'alcalde Pijuan quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de tres de la tarda. A causa de l'accident, però, hi ha hagut forces retencions en sentit Tarragona i també en sentit Torredembarra.

 

L'antiga N-340, on s'ha produït l'accident, és l'avinguda del Marquès de Tamarit

El punt on s'ha produït aquest accident de trànsit —que tot sembla indicar que, per sort, té poca importància pel que fa a danys personals i materials— és el pas de l'antiga carretera N-340 pel mig del centre urbà d'Altafulla, transformat des de ja fa anys en l'avinguda del Marquès de Tamarit. Es tracta d'un tram de carretera molt utilitzat pels veïns de la zona com a alternativa al pas per la variant, l'actual traçat de l'N-340 que neix a la Móra, amb la fi de l'autovia A-7.

 

En concret, el punt on s'ha produït la topada és d'allò més cèntric: en una de les rotondes que hi ha al pas d'aquesta antiga carretera pel centre d'Altafulla que també compta amb més d'un quinzena de ressalts que impedeixen que els vehicles prenguin una velocitat gaire elevada i fan més segura la via.

 

Ràpida actuació de la Policia Local d'Altafulla

La rotonda on s'ha produït el xoc és la més pròxima al casc urbà, on interseccionen l'avinguda del Marquès de Tamarit i el carrer de l'alcalde Pijuan, molt a prop de la piscina municipal de la vila, però també de les dependències de la Policia Local d'Altafulla, que ha actuat ràpidament al lloc dels fets per regular el trànsit i mirar d'acabar amb les retencions que s'han format arran de la topada.

 

També et pot interessar