Dos ferits lleus en un accident al carrer de Barcelona de Torredembarra

Els fets s'han produït a un quart de dues del migdia d'aquest dissabte
L'impacte entre els cotxes ha acabat arrencant un dels arbres del carrer de Barcelona de la Torre. | Cedida

 

Aparatós accident, el que s'ha produït aquest dissabte, dia 25 de maig, al centre de Torredembarra. Dos vehicles han col·lidit a la cruïlla entre el carrer de Barcelona i el passeig de l'Estació quan passaven pocs minuts d'un quart de dues de la tarda. De resultes del xoc, els vehicles han impactat contra un dels arbres que hi ha al carrer de Barcelona, que ha quedat completament arrencat, tal com es pot veure a les fotografies.

Dues persones ferides, però de caràcter lleu

Com a conseqüència de l'accident, que s'ha produït per causes que encara es desconeixen, els conductors dels dos vehicles que han impactat han resultat ferits. Amb un d'ells, de caràcter molt lleu, n'hi ha hagut prou amb l'atenció que li ha practicat 'in situ' l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçada al lloc dels fets.

L'altre conductor també ha estat atès pel SEM, però finalment s'ha optat per traslladar-lo a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona per tal de procurar-li una revisió mèdica més precisa. Cal dir, però, que el seu pronòstic és lleu.

Els serveis d'emergències s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets, al carrer de Barcelona de Torredembarra. | Cedida

 

Un arbre ha quedat totalment arrencat

Hi ha hagut danys materials ben visibles a la via pública. L'impacte entre els dos cotxes ha provocat que anessin a parar contra un dels arbres del carrer que, tal com es pot observar a les imatges, ha quedat del tot arrencat. També un senyal de trànsit s'ha vista fectat pel fort cop. Durant uns minuts, el carrer de Barcelona i el passeig de l'Estació de Torredembarra han quedat tallats al pas del trànsit, i la imatge ha estat motiu de curiositat per a veïns i vianants que s'han trobat amb la topada.

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Denuncien l'alcalde del Catllar per prevaricació" "ÚLTIMA HORA: Bolca un remolc que duia un vaixell a l'AP-7, al Catllar"