GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Anna Tarrés, dijous a Torredembarra en el primer acte de precampanya de JxCat

L'acte comptarà amb la també diputada de la formació Teresa Pallarès i amb Anna Magrinyà, l'alcaldable a Torredembarra
L'ex-seleccionadora espanyola de natació sincronitzada i actual diputada de Junts per Catalunya, Anna Tarrés. | Cedida

 

Aquest dijous, 7 de març, la candidatura de Junts per Catalunya - Torredembarra celebra un dels primers actes de l'etapa de precampanya electoral de les eleccions municipals del 26 de maig. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona —que és l'endemà, 8 de març—, la formació ha organitzat una xerrada-col·loqui que tindrà lloc al bar El Sabó, situat al número 8 de la plaça de la Font, a partir de les vuit de la tarda

 

Sota el títol 'La motivació de l'esport: un camí vital', l'ex-seleccionadora espanyola de natació sincronitzada i actual diputada de Junts per Catalunya, Anna Tarrés, serà la cap de cartell de l'acte. Es preveu que Tarrés exposi reflexions fruit de la seva llarga experiència en el món de l'esport en clau femenina. Però la  coneguda ex-seleccionadora espanyola no intervindrà sola. A l'acte també hi seran presents Teresa Pallarès, diputada de la mateixa formació al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Tarragona, i la candidata de Junts per Catalunya - Torredembarra a l'alcaldia, Anna Magrinyà.

 

Junts per Catalunya - Torredembarra engega la maquinària electoral

Aquest és el primer acte que se celebra a Torredembarra convocat des de la candidatura de Junts per Catalunya - Torredembarra, el nom final que prendrà la llista que, el pròxim 26 de maig, liderarà Anna Magrinyà. Fa escassos dies, l'actual regidora del PDECat i Unió a l'Ajuntament de la Torre ja llençava el primer vídeo de precampanya a les xarxes socials encoratjant a «projectar Torredembarra al futur»:

 

 

Tot i que Junts per Catalunya - Torredembarra encara no ha presentat el seu projecte ni els candidats capdavanters de la seva llista, s'espera que al llarg de les properes setmanes la formació vagi desvelant les seves cartes. El primer pas, el primer acte públic de la candidatura, serà, doncs, aquest dijous a les vuit del vespre al Sabó.

 

També et pot interessar