GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La CUP i els Comuns tanquen la campanya a Torredembarra amb el seu acte central

Són els dos darrers actes de campanya a la vila
El regidor de la CUP a Torredembarra, Toni Sacristan, va ser l'encarregat de pronunciar la conferència política dels anticapitalistes fa unes setmanes. | Gerard Recasens

 

La CUP de Torredembarra celebrarà aquest divendres, 24 de maig, en l'últim vespre de la campanya electoral, el seu acte central. La formació anticapitalista té previst un míting a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de la Vila, que en cas de pluja es traslladarà a Cal Maiam. Segons han explicat des de la CUP, es preveu que en el míting intervinguin els principals candidats de la llista, que explicaran els punts prioritaris del programa cupaire.

 

 

A més, en l'acte central de la CUP també hi intervindrà l'exdiputada Anna Gabriel, exiliada actualment a Ginebra, per donar suport a la candidatura de Toni Sacristan.

 

Carles Fuxet lidera la llista de Torredembarra en Comú. | Rodrigo Sicilia

 

Torredembarra en Comú celebra l'acte central a la Sala del Mar

Aquest divendres al vespre, la Sala del Mar també acollirà un acte central de campanya: serà el de Torredembarra en Comú, i es farà a les sis de la tarda. A més de Carles Fuxet, candidat a l'alcaldia, també hi intervindrà Marc Martorell, candidat de Joves d'Esquerra Verda al Parlament Europeu, i Josep Vendrell, diputat de Catalunya En Comú Podem al Parlament.

 

També et pot interessar