Altafulla encetarà l'1 d'octubre les activitats esportives al gimnàs municipal

Es podran realitzar tant al matí com a la tarda i dirigides per un tècnic esportiu
Una imatge del gimnàs municipal de l'Ajuntament d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

Altafulla ja ho té tot a punt per a les activitats esportives de la temporada que és a punt d'arrencar al Pavelló Poliesportiu de la localitat. La regidoria d'Esport ja ha presentat la graella d’activitats dirigides que tindran lloc al gimnàs del recinte aquesta nova temporada 2019-2020, i que començaran dimarts, dia 1 d’octubre.

Es tracta de sis activitats la majoria de les quals es podran realitzar tant al matí com a la tarda i dirigides per un tècnic esportiu: gimnàstica per a la gent gran, aeròbic fitness, musculació, zumba, tonificació i cardio boxing. Així, també s’incorporen, com a novetats, la gimnàstica per a la gent gran i la zumba, que aniran a càrrec de Jordi Giralde; mentre que David Marmesat dirigirà les classes d’aeròbic fitness, musculació, tonificació i cardio boxing.

Les inscripcions ja es poden realitzar

Cal recordar que el gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports estarà obert de nou del matí a deu de la nit, de dilluns a divendres; i de nou del matí a dues del migdia, tots els dissabtes. Les inscripcions per a l’abonament del gimnàs s’han de tramitar al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia; o bé, al mateix pavelló. Cal portar foto mida carnet i el full de les dades bancàries segellat pel banc.

Un cop realitzat el carnet, cada principi de mes es posarà el segell conforme s'ha realitzat el pagament a l'Ajuntament o bé al poliesportiu. La quota d’abonament per tot el dia durant un mes és de 20 euros. En cas de sol·licitar la baixa del servei, caldrà presentar una instància a l’Ajuntament d’Altafulla abans del dia 25 del mes anterior. Pel que fa a les inscripcions a l’activitat de zumba, s’han de tramitar via correu electrònic a l'adreça inscripcionsalt@gmail.com. Les inscripcions a la gimnàstica per a la gent gran, l’aeròbic fitness, la tonificació i el cardio boxing, es fan al mateix poliesportiu.

"🚲 Roda de Berà celebra la Setmana Europea de la Mobilitat" "🔴 Un pas més dels veïns de Brises en la lluita contra la rotonda tallada"