La fira obrirà un ampli programa d'activitats per Nadal a Altafulla

Les parades s'instal·laran entre el 6 i el 8 de desembre
El Castell d'Altafulla, amb la il·luminació nadalenca, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital

Altafulla ha programat un ampli ventall d’activitats per les festes de Nadal i Reis d’aquest 2019. El programa, que ha tancat aquesta mateixa setmana la regidoria de Festes del consistori altafullenc, donarà el tret de sortida el pròxim divendres 6 de desembre amb l’organització d’una nova edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc a la plaça de l’Església i s’allargarà fins diumenge, dia 8.

La Fira obre el Nadal a Altafulla

L’horari d’obertura de la mostra, tant divendres com dissabte, serà de sis de la tarda a nou del vespre; i el diumenge, d’onze del matí a dues del migdia. La fira comptarà, com és habitual, amb diferents parades amb motiu nadalencs i diverses activitats. L’Ateneu Cultural de Dones té previst organitzar una animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, i com a novetat, estrenarà el taller «Per Nadal, reciclar també s’hi val» en el qual s’ensenyarà a elaborar una bossa pels regals nadalencs.

Per la seva banda, la Coral Nous Rebrots protagonitzarà la tradicional cantada de nadales, i el Grup d’Arpes de l’Associació d’Arpistes d’Altafulla serà l’encarregat d’amenitzar la fira amb un concert especial de Nadal. La Fira de Nadal també comptarà amb una exposició de diorames al Fòrum de la plaça de l’Església.

Altres activitats, més enllà de la Fira

Més enllà de la fira, el programa de festes de Nadal comptarà amb un conjunt d’activitats diferents i diverses com la sortida 'Anem a buscar el Tió', del diumenge 8; la cantada de nadales per part dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, el divendres 13 de desembre, o l’encesa de llums i inauguració del pessebre de l’Ajuntament, també el divendres 13, entre moltes altres.

Les activitats del programa de festes de Nadal acabarà el diumenge 5 de gener amb la Cavalcada de Reis que, com és habitual, començarà des de la plaça dels Vents per acabar a la plaça del Pou.

"🎄 LA TORRE: Els llums de Nadal, oberts avui i demà pel 'Black Friday'" "🔴 25 anys de la Casa d'Acollida per a malalts de sida de Creu Roja"