GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra programa tot un seguit d'activitats per celebrar la Setmana de l'Energia

Del 17 al 23 de juny, i coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, el municipi s’omplirà d’actes, xerrades i projeccions
Cal Bofill, en una imatge d'arxiu | Turisme Torredembarra

 

 

L’Ajuntament de Torredembarra ha programat tot un seguit d’actes per celebrar la Setmana de l’Energia 2019. Del 17 al 23 de juny, i coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, el municipi s’omplirà d’activitats, xerrades i projeccions, amb la voluntat de conscienciar i informar la ciutadania sobre l’eficiència energètica, les energies renovables i el nou rol de les persones en la lluita per un món millor.

 

Podeu consultar totes les activitats programades a continuació:

 

Dimarts 18 de juny

— De 10.00 a 11.00 hores, a l'aparcament de Mañé i Flaquer. Parada informativa sobre mesures per prevenir la pobresa energètica.

— A les 19.00 hores, a Cal Bofill. Xerrada a càrrec de Maria Garcia, d'Ecologistes en Acció: 'La crisi ecològica i el repte de la descarbonització'.

 

Dimecres 19 de juny

— A les 19.00 hores, a Cal Bofill. Projecció del curtmetratge 'La fuga radioactiva', amb debat posterior.

 

Dijous 20 de juny

—De 10.00 a 14.00 hores, a Cal Bofill. Projecció de cinema ecològic amb referent energètic.

 

 

Cal Bofill acollirà també, del 17 al 21 de juny, l'exposició 'Qualitat de l'aire'. A més, durant aquests dies, l'emissora municipal Ona la Torre emetrà consells sobre com estalviar energia.