Imatge de l'exterior del Centre Penitenciari de Mas d'Enric.

Aïllen un altre mòdul de la presó de Mas d'Enric per tres nous contagis de Covid-19

Ja són 56 els interns que s'han infectat des de principis de novembre | El sindicat CSIF demana un cribratge massiu al centre

L'escalada de contagis per Covid-19 no s'atura al centre penitenciari de Mas d'Enric, al terme municipal del Catllar. El sindicat de funcionaris CSIF ha denunciat aquest dimecres tres nous casos popitius entre els interns del mòdul 5 de la presó tarragonina, fet que ha forçat l'aïllament de l'espai per raons sanitàries. Des de la primera setmana de novembre, avisen, ja són cinc mòduls diferents els que s'han hagut d'aïllar o confinar  per la presència del virus.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des del dia 4 de novembre, i amb els tres nous contagis  que s'han conegut en les darreres hores, ja puja a 56 el balanç de presos que s'han infectat del virus al centre del Catllar. Des de CSIF no amaguen la preocupació i demanen a les autoritats que es realitzi «un cribratge massiu» per tal de «controlar millor les dimensions del contagi» i reforçar la seguretat dels funcionaris de la presó, per als quals han demanat la realització de proves PCR. «No s'estan cobrint lesa baixes dels funcionaris que s'han de confinar», han retret també des del sindicat.