L'Ajuntament de Roda de Berà organitza el tercer Concurs de Poesia de la Festa Major

El concurs, que premiarà la millor peça amb 150 euros, serà anul·lat si se suspèn la Festa Major
L'Ajuntament de Roda de Berà ha organitzat un any més el Concurs de Poesia | ARXIU

Com ja és tradició en els darrers anys Roda de Berà tindrà, també enguany, el Concurs de Poesia de la Festa Major. I és que, un any més, la regidoria de Festes de l'Ajuntament, dins el programa de la Festa Major de Sant Bartomeu, ha convocat la tercera edició del Concurs amb els objectius de promoure la cultura i l'afició a la poesia en la seva faceta més creativa i de donar a conèixer l'obra dels participants.

  

En el concurs hi podrà participar qualsevol persona major de divuit anys que presenti la seva obra, de tema lliure, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca. El termini de presentació romandrà obert fins al dilluns 10 d’agost. D'altra banda, la presentació i la lectura de les poesies participants, així com l’anunci del nom del guanyador o guanyadora, es faran en un acte públic el dia 20 d’agost, a les vuit del vespre, a la plaça dels Pins.

  

El jurat estarà presidit per Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes, i format per diverses persones vinculades al món cultural de Roda de Berà. La millor peça de poesia serà premiada amb 150 euros, i la segona amb 50 euros. També es lliurarà un accèssit. En cas que amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 la Festa Major hagués de quedar suspesa, el concurs quedaria anul·lat.

"Torredembarra busca nous agents voluntaris de Protecció Civil" "La bona música i les mesures de seguretat, el tàndem perfecte per a l'Altacústic"