L'Ajuntament de Roda de Berà multiplica el suport als més vulnerables durant la crisi del coronavirus

El consistori rodenc busca persones voluntàries per cosir mascaretes de roba a casa

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Roda de Berà treballa aquests dies a ple rendiment, tant en recursos humans com materials, per tal de donar servei a les persones més vulnerables durant l'emergència sanitària provada per la Covid-19.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Les persones grans i aquelles que tenen mobilitat reduïda són els col·lectius amb més risc i més vulnerables, sent atesos tant pels treballadors i treballadores de la regidoria, així com els voluntaris i voluntàries i els membres de Protecció Civil. En aquest sentit, els voluntaris realitzen tasques fonamentals per a ells com anar a fer la compra, a recollir encàrrecs a la farmàcia o donar-los suport telefònic, sobretot en els casos d’avis que es troben sols a casa, per saber que estan bé. L’objectiu de tot plegat «és garantir la seva seguretat i el seu benestar», ha dit l'Ajuntament de Roda de Berà en un comunicat.

 

També funciona a ple rendiment el Punt de Distribució d'Aliments per a famílies necessitades. El personal de la regidoria de Serveis Socials s'encarrega de repartir els lots d'aliments, evitant que hagin de desplaçar-se per anar a recollir-los. En aquest àmbit, els nens i nenes que tenen atorgada una beca menjador rebran una targeta moneder per tal que puguin mantenir una correcta alimentació mentre els centres escolars romanguin tancats.

 

Voluntaris per cosir mascaretes a casa

La regidoria d’Acció Social de l'Ajuntament de Roda de Berà posarà en marxa durant els pròxims dies una iniciativa per teixir mascaretes de roba a casa. El consistori té tot el material necessari, però necessita voluntaris i voluntàries que sàpiguen cosir i que vulguin col·laborar amb la iniciativa solidària. Aquelles persones interessades a sumar-se a la iniciativa poden fer-ho trucant al telèfon 977 657 009.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Així mateix, l'Ajuntament rodenc ha creat una borsa de persones voluntàries per ta de col·laborar per atendre les diverses necessitats al voltant de la crisi del coronavirus. Les persones interessades, que poden inscriure's trucant al telèfon 977 809 338, han de ser majors d'edat, no ser població de risc i no presentar símptomes de la Covid-19.

"🚔Tensió a la presó: Incident a Mas d'Enric pel nerviosisme pel coronavirus" "🔴 URGENT: S'eleven a catorze els casos positius de coronavirus a Tarragona"