Altafulla amplia la plantilla de la Brigada Municipal aquest estiu

Es tracta d’un reforç de dos efectius pels propers tres mesos amb la finalitat de fer front a tasques de neteja durant la temporada turística
Una imatge d'arxiu de la brigada municipal d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

L’Ajuntament d’Altafulla ha anunciat aquest dimecres que amplia la plantilla de la Brigada Municipal pels propers tres mesos. Es tracta, pel coalcalde del municipi, Jordi Molinera, d’un «reforç pel que fa a nombre de treballadors i treballadores d’aquesta àrea del consistori amb la voluntat d’oferir el millor servei possible a la ciutadania i visitants al llarg de la temporada turística».

 

Els treballadors, dedicats a diverses tasques de neteja a la vila

Concretament es contractaran dos efectius més pels mesos de juliol, agost i setembre donades les necessitats del servei i característiques del municipi durant la temporada alta. Molinera ha explicat que d’acord amb els responsables de la Brigada Municipal els nous treballadors es destinaran al desenvolupament de diverses tasques de neteja de la vila.

 

Per a la prestació del servei, ha informat el coalcalde, «s’ha fet ús de la Borsa de Treball, una pràctica recurrent en casos com el que es dona aquest estiu a Altafulla». Paral·lelament a tot això, Jordi Molinera també ha dit que l’Ajuntament d’Altafulla i els seus respectius tècnics estan estudiant com mantenir i cobrir els diversos serveis i tasques que executa el cos de la Brigada Municipal donades les baixes de llarga durada que en aquests moments pateix la plantilla.