Altafulla compra 500 Tarracus per la cavalcada de Reis

Els Reis Mags d'Orient repartiran els peluixos de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018
Els peluixos del Tarracus, la mascota dels Jocs, durant l'esdeveniment van tenir un preu de 6 euros | Josep M. Llauradó

 

Els peluixos de Tarracus, la mascota dels Jocs Mediterranis de Tarragona, serà un dels protagonistes de la cavalcada de Reis d'Altafulla. El consistori del municipi del Baix Gaià ha comprat 500 exemplars d'aquest producte de marxandatge de l'esdeveniment tarragoní, segons ha explicat l'alcalde d'Altafulla a RAC1, convertint-se en protagonista d'un dels actes d'aquestes festes de Nadal.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Repartiran 500 Tarracus durant la cavalcada de Reis d'Altafulla

L'empresa responsable del marxandatge dels Jocs Mediterranis de Tarragona està oferint a tots els ajuntaments que van ser seu de l'esdeveniment els 5.000 peluixos de Tarracus que no es van vendre durant els Jocs a l'estiu. Així doncs, els peluixos del Tarracus seran protagonistes de la cavalcada de Reis al municipi d'Altafulla, després que l'alcalde, Fèlix Alonso, ho hagi explicat a l'emissora de ràdio RAC1. 

Altafulla repartirà peluixos de Tarracus durant la cavalcada de Reis | Laia Solanellas

 

Altafulla va ser seu del triatló dels Jocs Mediterranis, un esdeveniment que «sempre quedarà en el nostre record per la gran organització i l'èxit de públic que van significar», destaca l'alcalde als micròfons de l'emissora de ràdio. Així doncs, els Reis d'Orient repartiran durant la nit de Reis els Tarracus «per recordar un dels fets que vam tenir aquest any», conclou Fèlix Alonso.

Ofereixen els Tarracus a un preu de 2 euros a les seus dels Jocs

L'oferta dels peluixos de l'empresa Expolicencias, de Fraga, ha estat de dos euros per producte, mentre que aquests, durant els Jocs Mediterranis tenien un preu de sis euros. En aquest sentit, només l'Ajuntament d'Altafulla ha estat qui ha comprat exemplars d'aquest peluix de la mascota dels Jocs. D'altra banda, han estat algunes comissions de cavalcades de fora de Tarragona que també s'han interessat pels peluixos de l'esdeveniment esportiu, però els volien regalats.

Tarracus va ser la mascota protagonista dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 | Laia Solanellas

 

"ATENCIÓ: Crema un cotxe a l'entrada de l'AP-7 a Torredembarra" "7 joves de Roda recullen 200 quilos de menjar en un 'Gran Recapte' propi"