La Policia d'Altafulla començarà a vigilar si es respecta el confinament amb un dron

Ho farà servir en «situacions puntuals» | Controlarà si es disparen els vehicles de segona residència

Un dron per monitorar si es respecta el confinament i si es compleixen les restriccions de l'estat d'alerta. Aquest és el curiós moviment que ha anunciat la Policia Local d'Altafulla a través de les xarxes socials aquest dijous, i que es farà servir per a «situacions i moments puntuals», segons ha detallat. Ja s'ha fet servir, per exemple, per accedir a la zona de les roques de Voramar, a la platja.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els agents també han explicat que el dron permetrà «verificar un possible increment de vehicles de segones residències», per tal de documentar si bona part de les prop de 2.000 famílies de segona residència d'Altafulla han incomplert les normes per desplaçar-se al municipi de la Costa Daurada durant l'emergència.

"Salomó anuncia la pitjor notícia sobre la Festa Major i el ball del Sant Crist" "Torredembarra ha d'ampliar d'urgència el seu cementiri en els pròxims dies"