Imatge del rodatge de 'Los herederos de la Tierra', aquesta setmana a Altafulla

Tamarit acull el rodatge de la segona part de 'La Catedral del Mar', la nova sèrie de Netflix

La filmació s'ha dut a terme aquest dilluns i dimarts | Entre els protagonistes que han estat aquests dies a casa nostra, el conegut actor Pere Arquillué

Un veritable viatge al passat. Dilluns i dimarts, i per uns instants, la platja de Tamarit es va transportar fins al segle XIV, plena de soldats medievals, càmeres i expectació, per convertir-se momentàniament en escenari de 'Els Hereus de la Terra', la seqüela de la reconeguda sèrie ‘La Catedral del Mar’. Produïda per Netflix, TV3, DiagonalTV i Atresmedia, i basada en la novel·la d’Ildefonso Falcones, ‘Els Hereus de la Terra’ recull el llegat d’Arnau Estanyol i torna la mirada en l’Hug Llor, un jove protagonista que descobrirà els secrets del vi, l’amor i les vicissituds de la vida.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Durant les dues últimes jornades, la platja tarragonina tornava a acollir una gran producció televisiva —després del rodatge de ‘La Catedral del Mar’— amb el Castell de Tamarit com a testimoni privilegiat. Prop d’un centenar de figurants de les nostres comarques, seleccionats en un càsting fet durant el mes de setembre, van posar-se a la pell i les vestimentes de ciutadans i ciutadanes de l’època, vivint l’experiència i el rodatge de tota una superproducció que es podrà veure, pròximament, a la pantalla petita.

'Els hereus de la Terra' s'estrenarà exclusivament a Netflix per a tot el món. Atresmedia estrenarà la ficció, en obert, per a tot el territori estatal, dotze mesos després de la seva estrena a la popular plataforma d''streaming'. 

Sense afaitar i amb proves de la COVID-19

Bona part dels extres que han pres part en el rodatge d'aquests dies a Tamarit són actors no professionals. Alguns d'aquests participants han hagut de mantenir una determinada estètica personal, durant uns quants dies, per tal de poder prendre part en el rodatge. Uns quants han hagut de passar dies sense afaitar-se, per posar-se a la pell dels recordats personatges d'aquesta popular història ambientada en el segle XIV. Per cert, tots els treballadors que han pres part en el rodatge han hagut de superar la corresponent prova de la COVID-19, imprescindible per poder rodar en condicions de seguretat durant aquesta pandèmia. 

En els darrers dies, Altafulla, i la platja de Tamarit, s'han convertit en un centre de rodatge, acollint la gravació del darrer anunci de Turisme de Catalunya, així com la sèrie, que veurà la llum a finals d'any, 'Altafulla: Tot és possible'.


Comentaris