L’aparcament dels Filadors de Torredembarra obre un nou termini per adjudicar places de lloguer

Queden lliures 44 places per a turismes, 3 per a turismes de persones amb mobilitat reduïda i 36 per a motocicletes
L’aparcament dels Filadors de Torredembarra obre un nou termini per adjudicar places de lloguer | cedida

 

La Regidoria de Governació de l'Ajuntament de Torredembarra ha informat que el pròxim 27 de maig s’obre un nou període d’adjudicació de places de lloguer a l’aparcament dels Filadors de Torredembarra. El passat mes de març ja es va procedir a l’adjudicació d’un total de 73. A hores d’ara queden lliures 44 places per a turismes, 3 per a turismes de persones amb mobilitat reduïda i 36 per a motocicletes. 

Ser persona física o jurídica i ser major d’edat. Aquests són els requisits que calen per poder accedir a una plaça de lloguer —els mateixos que en el procés de concessió que es va dur a terme a principi d’any al municipi del Baix Gaià—.  

Adjudicació de les places per ordre de petició

Totes les persones interessades a adquirir una plaça de lloguer s’han de dirigir, a partir del 27 de maig, a l’Oficina d’atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Torredembarra. Allà hauran de presentar la sol·licitud amb tota la documentació necessària: el DNI —o, si escau, passaport o targeta de residència—, el permís de conduir i el permís de circulació del vehicle.

Les places disponibles en règim de lloguer s’aniran adjudicant per ordre de petició entre totes aquelles sol·licituds que compleixin els requisits. Per un turisme els preus mensuals de places de lloguer són de 38 euros per 24 hores, i de 22 euros per 12 hores. Per una motocicleta els preus mensuals d’arrendament són de 20 euros per 24 hores, i de 12 euros per 12 hores.

A partir d’aquesta data, mentre hi hagi places lliures de les destinades a lloguer i es compleixin cadascun dels requisits esmentats anteriorment, les persones interessades podran sol·licitar places d’abonament. Per a més informació es pot contactar per correu electrònic a seguretat@torredembarra.cat. D’altra banda, el preu de rotació de l’estacionament segueix sent de 0,01 euros per minut i l’horari de l’aparcament és de les 7.30 hores a les 21.30 hores.

"L'últim dia de campanya a la Torre, amb actes de la CUP i els Comuns" "Torredembarra sol·licita ajudes per combatre el canvi climàtic"