Roda de Berà crea una zona d'aparcament gratuït per als clients de les botigues del nucli urbà

Amb l'objectiu de fomentar i dinamitzar el comerç local, els usuaris podran aparcar i comprar amb major comoditat
Els usuaris podran aparcar, a partir de demà, a les places pintades en verd | Cedida
 

L'Ajuntament de Roda de Berà ha habilitat una zona d'aparcament gratuït per als clients de la zona comercial del nucli urbà. Amb l'objectiu de fomentar el comerç al municipi i proporcionar més comoditat als clients per realitzar compres a les botigues i establiments del barri, es crea l'Aparca i compra, que permetrà als usuaris estacionar a les places pintades en verd pròximes, de manera gratuïta tot i que es disposarà d'un disc de control d'estacionament limitat.

Concretament, les places han estat habilitades a l’avinguda Sant Jordi, al carrer Generalitat, a l’avinguda Arc de Berà i un tram del carrer Miramar. Aquest disc de control d'estacionament s'haurà de col·locar de manera visible a l'interior del vehicle, que fixarà per defecte un horari límit d'estacionament, amb franges d'una hora i 30 minuts. Aquestes franges horàries estaran compreses, només, dins l'horari comercial, des de dos quarts de nou del matí fins a la una del migdia i des de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespre.

Tot i això, per aquells que vulguin augmentar el període d'estacionament, l'Ajuntament de Roda de Berà recorda que es pot seguir estacionant, com fins ara, de manera gratuïta als aparcaments de la plaça Francesc Macià, de la plaça del Mercat, al pàrquing de la zona Nou Roda o a l’avinguda Fèlix Martorell. Aquest nou servei estarà disponible a partir de demà, 9 de juliol, i els primers dies seran d'adaptació i no es realitzarà un control molt estricte, fins que tothom s’hagi assabentat de la nova mesura i obtingui el seu disc de control horari.

"Agenda: Altafulla reprèn les visites guiades al nucli històric de la Vila Closa" "CINEMA: El nou espai cinematogràfic que estrenarà el FIC-CAT a Roda de Berà"