Façana del Palau de Justícia de Tarragona

Arxiven la denúncia d'un sergent contra el cap de la Policia Local de Torredembarra

L'Audiència Provincial no ha admès el recurs del denunciant | El policia presenta una bateria de cinc denúncies

Ja fa mesos que les tensions internes al cos de la Policia Local de Torredembarra  van fer el salt a la via judicial. Un sergent local va presentar fins a cinc denúncies contra el seu cap en base a diverses acusacions. Sense anar més lluny, l'Audiència Provincial  de Tarragona ha arxivat definitivament la primera d'aquestes denúncies aquesta setmana, tal com ja havia sentenciat inicialment el Jutjat del Vendrell l'estiu de 2019.

En la denúncia, el sergent acusava el seu superior dels delictes de «prevaricació i tràfic d'influències» en els tràmits de les denúncies de trànsit, uns supòsits que les autoritats judicials  han considerat infundats i han optat per arxivar  la causa. Segons ha pogut saber aquest mitjà, una altra de les denúncies entre els mateixos implicats es troba arxivada provisionalment, i una tercera es mou en tràmits de petició d'arxiu. Les dues restants encara es troben en fase d'instrucció.

Des de l'Ajuntament de Torredembarra han declinat valorar el cas, si bé el consistori ha asseverat que està «en tot moment a disposició dels jutjats i tribunals» que segueixen les investigacions, i ha afegit que «actuarà en conseqüència a les resolucions  que es produeixin» als jutjats del territori.