Quatre identificats per una baralla a la plaça de la Font de Torredembarra

Els fets van tenir lloc a la mitjanit de diumenge
Una de les patrulles de la Policia Local torrenca, en el moment de resoldre l'incident, a la cantonada entre la plaça de la Font i el carrer de la Muralla. | BaixGaiàDiari.cat

 

Un total de quatre persones han estat identificades aquest diumenge, 23 de desembre, a la plaça de la Font de Torredembarra, després de protagonitzar una baralla en aquesta cèntrica i concorreguda plaça de la localitat. En tractar-se de la nit d'un dissabte, les terrasses d'aquesta plaça es trobaven repletes de gent pocs minuts després de les dotze de la nit, quan va iniciar-se una baralla entre dos grups de gent, en total unes vuit persones. La intervenció de la Policia Local torrenca va poder resoldre la situació sense que anés a més.

 

Una baralla en plena plaça de la Font de Torredembarra

Quan passava poca estona de la mitjanit i per sorpresa de la desena de persones que eren a les terrasses de la plaça de la Font de Torredembarra, un grup de persones va iniciar una disputa verbal a la zona de la plaça més propera al carrer de la Muralla i el carrer de la Sort. Primer, un intercanvi de crits, que va acabar amb cops entre algunes de les persones implicades en la baralla.

 

La trucada d'algun testimoni va posar en alerta la Policia Local de Torredembarra que, ràpidament, va irrompre a la plaça de la Font. Ho va fer amb dues patrulles, que van accedir a través de la plaça de la Vila i del carrer de la Muralla, en cada cas. Quan els quatre agents desplaçats van arribar al lloc dels fets, un grup d'implicats ja havia abandonat la plaça, però van haver de reduir algunes de les persones que s'havien vist immerses en la baralla.

 

La baralla acaba sense detencions

De resultes de la seva actuació, la Policia Local torrenca va retenir dues persones que van forcejar amb els agents enmig del clima de tensió que es va viure a la plaça de la Font. Finalment, però, no es van practicar detencions i tan sols es van identificar quatre persones. Tot plegat, en una nit en què la policia torrenca també va resoldre un accident al carrer de Pere Badia.

 

Una imatge de la baralla a l'arribada de la Policia Local de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat