Troben cinc cadells de gos abandonats a Altafulla

Els fets van tenir lloc aquest diumenge, 3 de febrer
Una imatge dels cinc cadells de rottweiler abandonats a Altafulla. | Cedida Policia Local Altafulla

 

Aquest diumenge, 3 de febrer, la Policia Local d'Altafulla va localitzar una capsa de cartró amb cinc cadells de gos al seu interior, abandonada al carrer del Mar de la localitat.

 

Es tracta, doncs, de cinc exemplars de gos de la raça rottweiler, de poques setmanes de vida, que van ser abandonats en aquest punt de la vila d'Altafulla, en una de les vies que uneix el centre de la localitat i l'avinguda del Marquès de Tamarit —el pas de l'antiga N-340 per Altafulla— i la zona del barri marítim.

 

La Policia Local d'Altafulla troba els cadells abandonats

Ha estat la mateixa Policia Local d'Altafulla qui, a través del seu compte oficial a Twitter, ha informat de la troballa aquest dilluns, 4 de febrer, a primera hora del matí:

 

La Policia Local d'Altafulla, en vies de denunciar el propietari

En la mateixa piulada emesa des de la policia local altafullenca, el cos adverteix que es troba en vies d'investigació per identificar i localitzar el propietari dels cinc cadells. Un cop ho faci, ja avança que el denunciarà, emparant-se en la legislació de defensa dels drets dels animals.

 

Ragnar, el gos tarragoní maltractat a la cerca d'una nova llar

Tot just fa uns dies, es produïa un cas que va consternar la ciutat de Tarragona i els defensors dels animals. TarragonaDigital.com publicava la història de Ragnar, un gos maltractat amb ferides molt greus —fins i tot va perdre un ull— que va ser llençat dins d'un contenidor i que es va poder salvar gràcies a la ràpida acció d'un veterinari. Podeu recuperar la seva història fent clic aquí.

 

També et pot interessar

Altafulla construirà una bassa al pontet per reduir les inundacions

Denunciats per pescar amb xarxa de tresmall en una zona prohibida del Delta de l'Ebre