GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un centenar de persones participen en la XV Caminada Popular de Creixell

Aquest any l'excursió ha estat semi nocturna i en motiu de la Festa Major de Sant Jaume
Més de cent caminadors participen en la XV Caminada Popular | CEDIDA

 

Aquest dissabte, 14 de juliol, ha tingut lloc la quinzena edició de la Caminada Popular de la Festa Major de Sant Jaume 2018 de Creixell. L'excursió ha comptat amb un total de 105 caminadors i caminadores. A més la novetat d'aquest any ha estat l'hora en què s'ha realitzat, ja que era una caminada semi nocturna. 

La ruta de la Caminada Popular

La caminada s'ha iniciat a quarts de nou del vespre, al costat dels apartaments Constel·lació del municipi de Creixell. La ruta ha estat aproximadament de deu quilòmetres a peu fins al Far de Torredembarra i la posterior tornada fins arribar un altre cop a Creixell. A més, s'ha fet una parada per tal de poder fer el sopar de motxilla conjunt, que ha tingut lloc a la zona del Roquer de la Torre, situat al peu del Far de la localitat. 

 

Un cop finalitzat el sopar, els caminadors i caminadores han passat per la zona dels Muntanyans de la Torre i els Pins de Creixell. A més, han estat caminant durant una estona per la sorra de la platja.

 

Enguany la caminada ha sigut semi nocturna | CEDIDA

 

Organització de l'acte

L'acte ha estat organitzat per l'Àrea de Festes de l'Ajuntament de Creixell i ha comptat, a més, amb la col·laboració del Club Esportiu Muntanyenc de Creixell. Cal destacar que la regidora de Festes de l'Ajuntament de Creixell, Pili Romero Gracia, ha donat el tret de sortida de la Caminada Popular i ha donat les gràcies a totes les persones que han participat en aquest acte, que aquest any ha arribat a la quinzena edició consecutiva. 

 

D'altra banda, ha agraït també, d'una manera molt especial,  l'ajuda i la col·laboració del Club Esportiu Muntanyenc Creixell. A més, tots els caminadors i caminadores que s'han sumat a aquesta jornada han rebut una samarreta per tal de commemorar l'acte.