Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Magrinyà presenta el seu equip per «guanyar i governar» Torredembarra

A l'acte hi va intervenir la consellera d'Empresa i Ocupació, Maria Àngels Chacón
Anna Magrinyà amb la consellera Chacón i la resta de la seva llista electoral per a les eleccions municipals. | Gerard Recasens

 

Anna Magrinyà, candidata de Junts per Catalunya (JxCat) a l'alcaldia de Torredembarra, va presentar aquest dijous, 25 d'abril, l'equip que l'acompanyarà a la llista per a les eleccions municipals 2019. Els noms que l'integren ja eren públics, però aquest dijous el centenar llarg de persones que va assistir a l'acte va poder 'posar cares' als candidats. Magrinyà va ser ambiciosa en el seu discurs i va assegurar que «aquí comença un camí per guanyar i per governar Torredembarra».

 

A l'acte hi van ser la consellera d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, que va aplaudir «el bon ambient i lideratge de Junts per Catalunya a Torredembarra» i va qualificar la candidata, Anna Magrinyà, de «persistent, tenaç i amb les idees molt clares».

 

Eusebi Campdepadrós, secretari primer de la mesa del Parlament i diputat de JxCat va llegir una carta de Josep Rull des de Soto del Real, on recordava «l'acte de campanya, al sofà de l'Anna Magrinyà, de fa quatre anys». Rull, en veu de Campdepadrós, va destacar «la força de l'Anna Magrinyà en agafar les regnes del projecte en uns moments tan difícils, quatre anys enrere».

 

La consellera Chacón amb els cinc primers candidats de la llista de Junts per Catalunya a Torredembarra. | Gerard Recasens

 

La llista d'Anna Magrinyà, protagonista de l'acte

El cos central de l'acte, però, va ser la presentació dels 17 candidats i 10 suplents de la llista de Junts per Catalunya a Torredembarra. L'alcaldable de la formació els va presentar un per un i va definir la llista com «l'equip que guanyarà i governarà Torredembarra, ple de persones amb talent i amb capacitat».

 

L'arquitecte tècnic Josep Maria Calvet és el número 2 de la llista; Xavi Suàrez ocupa el 3; l'economista Jovita Baltasar, el lloc 4; i l'empresari Marc Francesch, el 5.

 

Per a Anna Magrinyà, «Torredembarra fa anys que viu en un hivern permanent i nosaltres la volem portar a una florida primavera». «Governarem amb fermesa i dedicació cap a la Torre que volem», va rubricar la candidata a l'alcaldia.

 

També et pot interessar

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris