Cros del Roquissar

Altafulla tanca Sant Martí amb un cap de setmana ple d'actes

La baixada de trastos, tallers, el guateque casteller o el cros del Roquissar són algunes de les propostes

Altafulla celebrava dilluns el dia gran de Sant Martí, la seva Festa Major, però els darrers dies de la celebració encara cuegen. Aquest cap de setmana, la localitat serà l'escenari de diversos actes que tancaran la Festa Major. Tallers, una gimcana sobre Martí Royo, el guateque dels Castellers d'Altafulla, el cros del Roquissar i la baixada de trastos són els actes més destacats d'aquesta recta final de Sant Martí.

El programa de festes per al darrer cap de setmana de Sant Martí

Aquests són tots els actes previstos per a aquest cap de setmana:

Divendres, 15 de novembre

17.00h - Centre d’Entitats: 'Teixits educatius. Titelles Sostenibles DIY'

19.00 h - Envelat del Parc del Comunidor: Espectacle de dansa a càrrec de Dansclas

Dissabte, 16 de novembre

10.00h - Avinguda del Marquès de Tamarit, davant la Policia Local: 'Com era Altafulla fa 100 anys?' Itinerari guiat per localitzar les postals de Roisin. Organitza: Centre d’Estudis d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

10.45h - Pallissa de l’Era del Senyor: Exposició dels dibuixos de la jornada de dibuix infantil de la Festa Major Petita

11.30h - Des de la plaça dels Vents: Ral·li fotogràfic - gimcana Martí Royo. Participa a la gimcana i descobreix les seves obres per tot el poble! Durada 2h i 30 min. Participants: grups de 4 persones mínim i 6 màxim. Edats: a partir de 14 anys (menors acompanyats per adults). Premi: un carro de compra valorat en 200€. Inscripcions: mateix dia a l’Hotel Yola 30 min. abans de començar. Imprescindible: portar mòbil amb WhatsApp. Organitza: A.T.E.C.A. Col·labora: Ajuntament.

De 16.30h a 19.30h (última sessió a les 18.30h) - Centre d’Entitats: Escape Room Educatiu sobre el canvi climàtic. Més informació a gram@ambiens.cat i inscripcions per Whatsapp al 646341176 indicant municipi, hora de reserva, quantitat de persones i edats dels menors. Menors a partir de 12 anys poden entrar sols. Organitza: Ambiens. Col·labora: Ajuntament.

De 17.00h a 20.00h - Escoles Teresa Manero: Taller de pessebres. Edat mínima: 8 anys. Inscripcions: a la Geladeria la Perla o a participaaltafulla@gmail.com fins el 14 de novembre. Organitza: Associació amics del pessebre d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

18.30h - Museu Etnogràfic: VIII Cita anual del Club de Novel·la Negra: 'Una bala con mi nombre' de Susana Rodríguez Lezaun. Organitza: Club de lectura de novel·la negra. Col·labora: Ajuntament.

19.00h - Envelat del Parc del Comunidor: 'Aprèn a ballar swing'. Aprèn els moviments bàsics per després posar-los en pràctica en la ballada conjunta que realitzaran tots els participants. Organitza: Associació Tarragona Swing. Col·labora: Ajuntament.

23.00h - Envelat del Parc del Comunidor: Guateque casteller amb DJ Ethian Guerrero. Música dels ’70, ’80 i ’90. Organitza: Castellers d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

Diumenge, 17 de novembre

10.30h - Escola El Roquissar: VIII Cros del Roquissar. Participació oberta a tots els nens/es prèvia inscripció a l’Escola El Roquissar o Escola La Portalada fins el 12 de novembre. Organitza: AMPA i Escola El Roquissar. Col·labora: Ajuntament.

11.00h - Des de l'ermita de Sant Antoni fins carrer del Margalló: XVI Baixada de Trastos. Entrega de premis a la Pl. del Pou. Organitza: Grup de Diables d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.


Comentaris