GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

En marxa una nova regulació horària de càrrega i descàrrega a Roda de Berà

La Brigada Municipal està instal·lant a tot el municipi una nova senyalització
La Brigada Municipal de Roda de Berà està instal·lant a tot el municipi una nova senyalització dels horaris de càrrega i descàrrega. | BaixGaiàDiari.cat

 

Novetats en alguns aspectes de les places d'aparcament de Roda de Berà destinades a vehicles que han de fer operacions de càrrega i de descàrrega. Amb l’objectiu de facilitar els treballs de càrrega i descàrrega dels vehicles comercials i optimitzar l’ús d’aquestes zones perquè siguin utilitzades de forma més fluïda i només pels vehicles autoritzats, l’Ajuntament de Roda de Berà ha implantat una nova regulació de càrrega i descàrrega.

 

Des d'ara, aquests aparcaments estaran limitats en horari de dilluns a dissabte de vuit del matí a una del migdia i de cinc a set de la tarda, per a camions, furgonetes i vehicles mixtos de dos seients.

 

Un disc horari, una de les novetats del nou sistema

El límit de temps autoritzat per a cada operació, amb caràcter general, serà de 30 minuts. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Roda de Berà ha editat un disc horari. Per tal de poder sotmetre's al control necessari per a la implantació d'aquesta nova mesura, caldrà que l'usuari col·loqui aquest disc horari al parabrises de manera visible indicant l'hora d'inici de l'aparcament.

 

Aquests discos seran distribuïts pels comerços associats de l’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà, que els distribuiran entre els seus proveïdors. Pel que fa als comerços que no associats a aquesta entitat, podran passar a buscar-los per l’OAC de l’Ajuntament.

 

La Policia Local vetllarà pel seu compliment

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ha explicat que la finalitat principal «és optimitzar l’espai d’estacionament, sobretot de les zones amb molt trànsit de vehicles, i afavorir la rotació, fet pel qual la Policia Local vetllarà perquè es compleixin els temps d’estacionament». La idea del disc horari va ser elaborada de forma consensuada amb la junta de l’Associació de Comerciants i Restauradors, i el seu logotip també es pot trobar al disseny, al costat de l’escut de l’Ajuntament.

 

També et pot interessar

Roda de Berà pateix talls d'aigua en algunes zones

Detenen un lladre després de robar en una botiga de Roda de Berà

Núria Mercadé, nova jutgessa de pau de Roda de Berà