Altafulla rebrà els Reis d'Orient amb noves carrosses

Creixell també ho té tot enllestit per a la cavalcada, que començarà a les sis de la tarda
Una imatge de les tres carrosses amb què els Reis d'Orient cavalcaran per Altafulla aquest dissabte al vespre. | Cedida

Altafulla ja prepara la Cavalcada de Reis d'aquest 2019, que com a tots els municipis de Catalunya, se celebrarà aquest dissabte, 5 de gener, a la tarda - vespre. La cavalcada començarà a tres quarts de sis de la tarda des de la plaça dels Vents, a Baix a Mar, i acabarà a la plaça del Pou, als peus de l'Ajuntament d'Altafulla, on la canalla es podrà fer fotos amb els Reis, que els obsequiaran amb una bossa de dolços i un peluix de Tàrracus, la mascota dels Jocs Mediterranis de TarragonaL’entrega dels regals serà al Casal La Violeta i s'espera superar el centenar de l'any passat.

La Cavalcada de Reis d'Altafulla 2019 arriba amb algunes novetats

La novetat principal de la Cavalcada de Reis d'enguany a Altafulla, però, serà la renovació de les carrosses amb què Melcior, Gaspar i Baltasar passejaran per la vila. Feia 20 anys que no es renovaven i, des d'aquest 2019, estaran adaptades a les mides dels carrers de la Vila Closa d'Altafulla pels quals faran el seu pas.

La carrossa de Melcior serà blava, la de Gaspar serà groga i la de Baltasar serà rosa, i totes tres duran un conjunt d'il·luminació LED, un focus central i elements per poder llençar caramels amb comoditat i seguretat. La inversió feta en les carrosses ha estat de 13.249 euros, i l'empresa Escenografia Moià s'ha encarregat del disseny i la confecció.

A Creixell, els Reis arribaran amb cavall i carruatges

També a Creixell ultimen els detalls de la seva Cavalcada de Reis. En aquesta vila, ses Majestats arribaran a les sis de la tarda amb carruatges i cavalls a l'avinguda de Catalunya, on iniciaran la cavalcada pel carrer del Raval, la plaça Major, el carrer de Sant Jaume, l'avinguda del Doctor Pujol, el carrer Nou, la plaça Major, el carrer Major i la plaça del Mirador.

A l'església de Sant Jaume faran adoració i ofrena al nen Jesús i, un cop de nou a la plaça del Mirador, l'alcalde Llopart els donarà la clau de la vila. La canalla podrà entregar llavors les darreres cartes. Ses Majestats també visitaran, abans de la cavalcada, les dues residències de la localitat, la Llar d'Avis Mar i Sol i la Residència l'Ermita.

Així serà la Cavalcada de Reis 2019 a Torredembarra

Així serà la Cavalcada de Reis 2019 a Roda de Berà

"Neix JJones, un heroi torrenc que protagonitza un nou llibre juvenil" "ALERTA: Detenen un home a Torredembarra per violència domèstica"