El Cevol Torredembarra es juga diumenge el liderat en un duel de molt nivell

El San Roque-Batán canari visita el pavelló Sant Jordi a les deu del matí
Un partit del CV Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

El Club Voleibol Torredembarra afronta aquest diumenge, 3 de novembre, el que probablement és el seu primer partit d'altíssim voltatge de la temporada. El conjunt torrenc rep la visita del San Roque Batán, de las Palmas de Gran Canaria, en un partit que es disputarà a les deu del matí al pavelló Sant Jordi.

El liderat en joc

Es tracta de la cinquena jornada del campionat de lliga, però el duel pot marcar les aspiracions dels torrencs aquesta campanya. El San Roque és actualment líder, amb dotze punts, un més que el Torredembarra, que és el segon classificat.

Les coses entre els torrencs i els canaris, doncs, estan molt ajustades: el partit d'aquest diumenge decidirà si el Cevol Torredembarra pot assolir el liderat de la Primera Nacional Masculina.

Un inici excel·lent de temporada per part del Cevol Torredembarra

El Cevol Torredembarra ha iniciat el campionat de lliga de forma brillant: quatre victòries en els quatre partits jugats. El darrer es va disputar dissabte passat, a Sòller (Illes Balears), on els torrencs van passar per sobre del conjunt local. 

L'equip que dirigeix Christian Vives busca, doncs, mantenir la bona ratxa amb què han començat el curs i arrabassar la primera posició al San Roque Batán. Diumenge a les deu es viurà un partidàs de voleibol al pavelló Sant Jordi.

"🔴 ATENCIÓ: Creixell subvencionarà un taxi per portar la gent gran al metge" "🔴 ATENCIÓ: Engeguen una campanya per crear una platja de gossos a Torredembarra"