Els ciclomotors i la maquinària agrícola podran passar la ITV a Torredembarra

Els dies que hi haurà aquest servei al municipi són el dilluns 5 d'agost i el dimarts 6
La maquinària agrícola podrà passar la ITV el 5 d'agost | TarragonaDigital

 

L'Ajuntament de Torredembarra, des de la regidoria de Via Pública i Manteniment, i la Policia Local del municipi duen a terme la campanya de les revisions d'ITV a la localitat del Baix Gaià. A l'aparcament de Les Dunes, al costat del pont de Clarà, zona de platja, s'instal·larà una estació mòbil d'APPLUS ITV MÒBIL per a maquinària agrícola i ciclomotors.

 

El dilluns, 5 d'agost, des de les 9 hores fins a les 13 del matí, podran passar revisió els vehicles agrícoles, així com els remolcs i maquinària d'obres i serveis, com per exemple excavadores. El preu dels tractors és de 36,66 euros; dels remolcs de 10,86 €; i de la maquinària d'obres i serveis de 39,50 euros. 

 

D'altra banda, els ciclomotors podran passar la inspecció tècnica de vehicles el dimarts, 6 d'agost, de les 8 hores fins a les 11 del matí. En aquest cas, els vehicles de dues rodes hauran de pagar 21,21 euros. En tots dos casos, es podrà realitzar el pagament en efectiu o mitjançant targeta de crèdit. 

 

Per poder fer-ho, s'haurà de demanar hora al telèfon 977 646 005 o presentar-se a les oficines de la Policia Local de Torredembarra.