Tres competicions de vòlei platja els propers dies a Torredembarra

Seran els dos propers caps de setmana i els dies 29, 30 i 31 de juliol
Una imatge d'un campionat de vòlei platja a Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

El vòlei platja serà l'esport de moda a la Torre en el tram final d'aquest mes de juliol. La zona esportiva ubicada a la platja de la Paella acollirà tres competicions de vòlei platja els dos propers caps de setmana i els dies 29, 30 i 31 de juliol. Tres campionats, doncs, en els dotze dies que queden per culminar aquest mes.

 

Dissabte, el V Open Multivòlei Torredembarra

La primera de les competicions tindrà lloc aquest proper dissabte dia 20 de juliol, a partir de les deu del matí. Serà el V Open Multivòlei Torredembarra organitzat per Multivoley, Watervoley ZGZ, el Club Voleibol Zaragoza i el CEVOL Torredembarra, amb la col·laboració de les regidories d’Esport i de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra, entre d’altres.

 

La competició tornarà a disputar-se en les modalitats de Watervoley 3×3 mixt per equips absoluts i 4×4 mixt per equips Sub-16 durant la jornada de dissabte, de deu del matí a dos quarts de nou del vespre, i de vòlei platja 2×2 per a la jornada de diumenge de deu del matí a dues del migdia, i de quatre a sis de la tarda.

 

Més competició els darrers cinc dies d'aquest mes de juliol

I per si no n'hi havia prou, Torredembarra es convertirà entre el dissabte dia 27 i el dimecres dia 31 de juliol en la seu del vòlei platja per excel·lència a nivell català. Els dies 27 i 28 de juliol el municipi serà la seu del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019, on també es disputaran les finals del Campionat de Catalunya sots-19 i sots-21 individuals.

 

Després del 29 al 31 de juliol —de dilluns a dimecres—, la sorra de la platja de la Paella de Torredembarra acollirà el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja de clubs sots-19.