El cablejat i la xarxa informàtica de l'Ajuntament de Torredembarra, a concurs

L'import de sortida de la licitació és de 210.261,95 euros, amb l'IVA inclòs
Cal renovar tot el cablejat i la xarxa informàtica del consistori per tal d'impulsar l'administració electrònica. | Àngel Ullate

 

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació, des d'aquesta mateixa setmana, el projecte d’adequació del cablejat i la xarxa informàtica de l’edifici del Castell per un import de 210.261,95 euros, amb l'IVA inclòs. El termini de presentació de propostes per participar en el procés finalitza el proper dia 21 d’octubre, a les dues del migdia. La documentació cal presentar-la amb l’eina del sobre digital, tal com especifiquen les bases d'aquesta licitació.

 

L’alcalde de la localitat, el republicà Eduard Rovira, ha explicat que «perquè l’Ajuntament pugui incorporar plenament l’administració electrònica és necessari dur a terme una millora important de les xarxes bàsiques municipals i del programari dels equipaments informàtics».

 

La Diputació de Tarragona finançarà una part del projecte

Per aquest motiu, doncs, ja es va contractar la redacció d’un projecte de telecomunicacions per a la millora de la xarxa informàtica de l’edifici del Castell. A més, l’alcalde ha recordat que aquest projecte «és objecte de cofinançament entre l’Ajuntament de Torredembarra i la Diputació de Tarragona, dins la línia de subvencions PEXI 2017».

 

Això significa que la institució supramunicipal aportarà al voltant de 93.000 euros a aquest projecte, amb el qual s'espera impulsar de manera definitiva l'administració electrònica.

"♻ ALTAFULLA: Canvi radical als contenidors del municipi" "🚧 LA TORRE: Milloren un dels accessos a la Zona Esportiva"