Platja d'Altafulla.

Altafulla treu a concurs la guingueta de davant del Club Marítim

La concessió es farà per un període de tres anys

Altafulla ja prepara el concurs que ha de servir per la concessió de l'ús de la guingueta —el «xiringuito»— que es troba situat just davant del Club Marítim de la localitat, al final del carrer dels Pescadors. Es tracta d'un espai de 54 metres quadrats, situat al final de la platja de la localitat i que ara obre el període perquè tothom que vulgui optar a la seva gestió se'n pugui fer càrrec.

El contracte es farà per un valor de 4.000 euros anuals amb l'IVA inclòs, i serà prorrogable per a dos anys més. Així, es podrà allargar també per a les temporades d'estiu 2020 i 2021, per un import total de 12.000 euros, IVA a banda.

Les condicions per optar al concurs de la guingueta d'Altafulla

Fa uns dies que l'explotació de la guingueta de la platja d'Altafulla va sortir a concurs públic per part de l'Ajuntament de la localitat i, de fet, els interessats poden presentar les seves sol·licituds fins el proper dijous, 11 d'abril. En la mateixa publicació d'aquesta licitació s'acompanyen els plecs de clàusules tècniques i administratives que han de regir l'ús d'aquesta guingueta.

Així, per exemple, s'hi detallen els 54 metres quadrats que es concedeixen, que es distribuiran amb 30 metres per a la terrassa, 20 més a per a la guingueta mateixa, els lavabos i un petit magatzem. L'ús de l'espai estarà destinat exclusivament a la venda de productes d'alimentació, begudes, refrescos i gelats, i també es fixen les condicions estètiques i de materials que ha de presentar la guingueta, així com la fórmula per evacuar les aigües grises, atès que no té connexió amb la xarxa pública de subministrament d'aigua.

En el plec també es detallen els límits horaris del servei que s'hi ha de prestar. Així doncs, l'espai podrà obrir a partir de les deu del matí i haurà de tancar, com a molt tard, a la una de la matinada. S'exigeix també que a partir de la mitjanit es redueixi el volum de la música. Els divendres, els dissabtes i les vigílies de festius, però, l'horari màxim de tancament s'allargarà fins a dos quarts de tres de la matinada.

També et pot interessar


Comentaris