GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra crearà una comissió per controlar el servei de recollida de brossa

El ple del proper dilluns, l'ordinari del mes de febrer, ho debatrà
Torredembarra crearà una comissió per controlar la prestació del servei de recollida de la brossa. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Torredembarra crearà aquest dilluns, 25 de febrer, una comissió que s'encarregarà de fer seguiment i control del compliment del contracte del servei de recollida de la brossa al terme municipal de Torredembarra. Aquest és un dels punts més destacats de l'ordre del dia del ple municipal d'aquest mes de febrer

 

Tot i que habitualment les sessions plenàries se celebren el tercer dijous de cada més, a les sis de la tarda, en aquesta ocasió s'ha produït un canvi. La coincidència de la jornada de vaga general que es vivia aquest dijous, 21-F, amb la data habitual del ple ha fet que, aquest mes, la sessió ordinària s'hagi convocat en un horari poc habitual: dilluns, dia 25, a les tres de la tarda.

 

Torredembarra viurà dilluns, dia 25, el ple ordinari del mes de febrer

Així doncs, aquest dilluns es debatrà en sessió plenària la creació d'aquesta comissió de seguiment sobre el contracte de recollida de residus, que s'anirà implementant pel que fa a novetats en el servei en el proper mig any. Durant la sessió, a més, també es donarà compte de les novetats que, per decret d'alcaldia, s'han aplicat en el nomenclàtor de la localitat, com ara els noms de dues places.

 

Una modificació de crèdit, un informe de tresoreria i una modificació puntual del pla general —assumptes, tots ells, més o menys habituals als plenaris, de tràmit administratiu— donaran pas al debat de mocions, que sol tenir més contingut polític i que es dona al debat més atractiu entre els grups municipals.

 

Dilluns, n'hi haurà dues sobre temes que guarden certa relació. El PP presenta una moció per combatre l'ocupació d'habitatges, i en defensa de la propietat privada, la seguretat i la convivència. Ciutadans també posa sobre la taula una moció per prevenir accidents i incendis en aquells habitatges, a la Torre, que estiguin connectats a la xarxa elèctrica de manera il·legal.

 

També et pot interessar