EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Creixell subvencionarà un taxi perquè la gent gran es desplaci a visites mèdiques

La mesura es fa sota un programa que duu per nom 'Acompanya'm'
L'Ajuntament de Creixell, amb alguns dels integrants del govern, en la signatura de l'acord. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Creixell subvencionarà una part del transport per taxi per a la gent que el necessiti per acudir a visites mèdiques. Així ho ha anunciat el consistori, que aquest dijous, 31 d'octubre, ha signat un conveni de col·laboració amb el taxista del municipi Agustí Urgell. L'Ajuntament i el prestador del servei han acordat la seva col·laboració en el programa «Acompanya'm», dirigit especialment a la gent gran, però també a altres persones amb dificultats de mobilitat.

 

En concret, i segons el consistori, del nou servei en podran fer ús persones més grans de 70 anys i que visquin soles o acompanyades de persones de la mateixa edat, així com a persones vulnerables amb risc d'exclusió social, minusvàlids i persones sense recursos.

 

Un taxi subvencionat per poder assistir a les visites mèdiques o per al transport de medicaments

El nou servei 'Acompanya'm' que han acordat aquest dijous l'Ajuntament i el servei de taxi, contempla quatre desplaçaments bàsics a cobrir per a les persones usuàries: els desplaçaments al centre mèdic de Creixell, al CAP de Torredembarra, el d'acompanyament i lliurament d'analítiques a altres punts i el servei de lliurament de medicaments.

 

Per tal de poder fer-ne ús, aquest servei de taxi subvencionat s'ha de demanar a través de la regidoria de Benestar, Atenció Social i Sanitat de l'Ajuntament de Creixell, que amb col-laboració amb els serveis socials, el CAP del municipi i la resta de departaments de l'Ajuntament s'encarregaran de detectar les necessitats que sorgeixin i prioritzar-les.

 

L'Ajuntament de Creixell n'assumirà el cost de manera parcial

Segons ha anunciat el consistori, a través d'unes fórmules s'establirà la quantitat que, si cal, hauran de pagar els usuaris. La intenció inicial és que l'Ajuntament pugui fer-se càrrec de la major part del cost d'aquest servei que, amb el conveni signat, es posa ja en funcionament al municipi.

Més notícies de la categoria Baix Gaià