Exterior de la Residència Mar i Sol de Creixell

Detecten tres positius en Covid-19 a la residència 'Mar i Sol' de Creixell

Es tracta de dos usuaris i un treballador | El centre ja ha aïllat la resta de residents i farà noves PCR

Un cribratge massiu entre els usuaris i professionals de la residència  d'avis 'Mar i Sol' de Creixell ha detectat dues persones positives entre els residents del centre. El cribratge  s'ha fet a tothom després que un treballador de la residència hagués donat positiu en una  prova d'antígens prèvia, de manera que els tests han detectat un total de tres casos positius de Covid-19 al centre del Baix Gaià. Els residents infectats ja han estat derivats a un centre especial per a pacients amb coronavirus.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Com a resposta immediata, la residència ha aïllat  tots els usuaris de la 'Mar i Sol' a les seves habitacions, i cap d'ells presenta simptomatologia compatible amb el virus. Aquest dilluns a la tarda es tornaran a fer proves PCR a totes les persones que viuen i treballen al centre, i la plantilla d etreballadors ja està funcionant, de nou, al 100%. Fins a nou avís, i per precaució, les visites al centre han quedat restringides.