Detingut un home per agredir la seva dona amb un got de vidre a Torredembarra

El presumpte agressor va intentar escanyar la seva dona
La Policia Local de Torredembarra va detenir l'home. | Gerard Recasens

 

Nou i malaurat episodi de violència masclista a Torredembarra. La Policia Local de la vila va detenir la matinada de divendres, dia 9 d'agost, un home de 68 anys i veí de Rosselló —un municipi lleidatà—, per una presumpta agressió masclista en l'àmbit de la llar

 

L'avís el va donar una veïna

Corrien tres quarts d'una de la matinada de dijous a divendres. La Policia Local de Torredembarra va rebre una trucada per part d'una veïna del carrer dels Comtes de Santa Coloma, situat a Nova Torredembarra, a la zona més oriental del terme municipal. La dona assegurava que sentia els crits d'una forta discussió de parella, tot i que no sabia indicar amb exactitud l'habitatge del qual procedien.

 

La policia torrenca s'hi va desplaçar ràpidament i va poder parlar amb la denunciant. Minuts més tard, van sentir novament els crits procedents de la discussió i van trobar el domicili on s'estava produint la baralla. Els agents van trucar a la porta i la va obrir l'home, que va assegurar que no passava res.

 

La víctima explica les agressions sofertes a la Policia Local

Malgrat l'intent de naturalitat de l'home, la patrulla desplaçada va accedir a l'habitatge i va trobar una dona asseguda, que mitjançant gestos, intentava comunicar-se amb els agents sense que la seva parella la veiés. Va ser llavors quan una agent de la policia, dona, va endur-se la presumpta víctima, que li va explicar els fets.

 

La dona va manifestar que era víctima d'agressions per part de la seva parella des de feia temps, però que aquella nit l'home «havia begut massa». Segons el relat de la víctima, el presumpte agressor va llençar-li un got de vidre —cosa que li va causar una ferida per un tall— i va intentar estrangular-la amb les mans al coll.

 

Davant de la situació, l'home va ser detingut per part de la Policia Local de Torredembarra i s'espera que en les properes hores passi a disposició del jutjat del Vendrell.