GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detenen a Roda de Berà un estafador amb una ordre de cerca i captura

Els fets es van produir el passat dimarts, 23 d'abril
La detenció per part de la Policia Local de Roda de Berà es va produir el passat dimarts, 23 d'abril. | Cedida

 

El passat dimarts, dia 23 d’abril, a la tarda, diversos efectius de la Policia Local de Roda de Berà feien patrullatge de seguretat ciutadana pel nucli antic del municipi. En l'exercici d'aquestes tasques, habituals en les seves rutines diàries de treball, els agents van poder identificar un home de 36 anys, que correspon a les inicials MAP, veí de Roda de Berà i de nacionalitat espanyola.

 

Després de fer les comprovacions pertinents, la Policia Local de Roda de Berà va poder constatar que aquesta persona tenia una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó, dictada per part del Jutjat d’Instrucció número 19 de Barcelona, per complir 22 dies de privació de llibertat a causa de l'impagament de multa imposada en sentència en relació a un delicte d’estafa.

 

Després d’efectuar la detenció i lectura de drets, processos habituals segons el protocol policial establert, la Policia Local de Roda de Berà va detenir-lo i va traslladar l’individu a la caserna del Cos de Mossos d’Esquadra. Va ser la policia catalana qui, posteriorment, va posar el detingut a disposició del Jutjat d’Instrucció número 19 de Barcelona.

 

La Policia Local de Roda de Berà endega una campanya de control de trànsit

La Policia Local de Roda de Berà no és tan sols motiu d'actualitat per la detenció d'aquest individu el passat dimarts, sinó també per una campanya que posarà en marxa durant tota la setmana vinent. Segons han informat públicament, la Policia Local de Roda de Berà iniciarà el proper 29 d’abril, i fins el 5 de maig, una nova campanya de control i vigilància amb l’objectiu de combatre la indisciplina viària, tal com fixa el Pla de Seguretat per a l’any 2019.

 

La campanya, d’abast territorial europeu, pretén controlar la velocitat excessiva dels vehicles i, per aquest motiu, la Policia Local durà a terme diferents controls dins el municipi.

 

També et pot interessar