Detingut a Torredembarra un home amb quatre ordres de cerca per estafa

Els fets es van produir aquest dilluns, 20 d'agost, al vespre

Un home de 26 anys i veí de la ciutat aragonesa d'Osca va ser detingut aquest dilluns, 20 d'agost, a Torredembarra. L'individu, que tenia quatre ordres de recerca i de detenció per part de diversos jutjats de l'Estat espanyol, va ser interceptat per la Policia Local del municipi pocs minuts abans de dos quarts de vuit del vespre.

Els fets es van produir al passeig de Miramar, és a dir, el que transcorre en paral·lel a les vies ferroviàries, per la banda interior —l'antiga carretera N-340. Cap a les set i vint minuts de la tarda, la Policia Local de Torredembarra havia muntat un control preventiu de seguretat ciutadana i de trànsit. Tal com se sol produir en aquesta mena de controls policials, els agents van aturar un cotxe amb dos ocupants en el seu interior.

El detingut, amb quatre ordres de recerca per estafa

En aquell moment, van demanar la documentació als dos individus i van procedir a fer les comprovacions pertinents, que van servir per esclarir que un d'ells, en concret  el copilot del cotxe en qüestió, tenia quatre ordres judicials de tres jutjats diferents: de Sevilla i de les localitats madrilenyes de Móstoles i Alcobendas. Així doncs, els agents van procedir a la detenció d'aquest home de 26 anys i veí d'Osca. Les ordres judicials eren en referència a diversos presumptes delictes d'estafa.

La Policia Local de Torredembarra va dur a terme les pertinents diligències després de practicar aquesta detenció i, un cop resolta, l'home va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra

Un altre detingut a Torredembarra amb una ordre de recerca

El cas de l'aragonès detingut a Torredembarra recorda un altre cas que es va produir fa poc menys d'un mes en aquesta mateixa vila, quan efectius de la Policia Local van detenir un home de 20 anys i veí de Torredembarra que tenia una ordre judicial de recerca i detenció del Jutjat del Prat de Llobregat, per un presumpte robatori en un centre comercial.

Els fets van tenir lloc quan aquest home es va personar a les dependències de la Policia Local del municipi perquè dubtava si tenia cap ordre de recerca. Del resultat de les comprovacions pertinents, els agents van poder detectar que tenia, a més de l’anterior, dos requeriments més del Jutjat de Primera Instància del Vendrell.