Detingut un jove de Torredembarra amb una ordre judicial de recerca

La detenci贸 s'ha fet la matinada del 22 d'agost per la Policia Local de Torredembarra
La Policia Local de Torredembarra estava fent tasquest de seguretat ciutadana quan van recon猫ixer al jove que tenia una ordre de recerca per un delicte de furt i d'estafa   | Gerard Recasens
 

Aquest passat dijous, 22 d'agost, la Policia Local de Torredembarra va detenir un jove de 29 anys i ve铆 del mateix municipi, amb motiu d'una ordre judicial de recerca, detenci贸 i presentaci贸. La detenci贸 es va fer al voltant de les dues de la matinada i el detingut estava requerit pels Mossos d'Esquadra. 

 

El jove detingut estava acusat per un delicte de furt i un d'estafa

Una patrulla de la Policia Local de Torredembarra estava realitzant tasques de seguretat ciutadana pels carrers del centre de la poblaci贸 quan van observar un conegut de la poblaci贸 amb una actitud sospitosa.

 

Tot seguit, els agents van procedir a la seva identificaci贸 i van comprovar les dades a la base de dades policial. Com a resultat de la comprovaci贸 hi constava aquesta ordre judicial de recerca, detenci贸 i presentaci贸. El jove va quedar detingut per la Policia Local. 

 

El jove detingut de Torredembarra estava requerit per la policia de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, i estava acusat de dos delictes, un de furt i un altre d'estafa. El detingut havia robat una targeta banc脿ria a Cambrils 鈥攄elicte de furt鈥 i, posteriorment, havia utilitzat la targeta per fer pagaments propis a nom del titular de la targeta 鈥攄elicte d'estafa鈥. El jove ha de passar a disposici贸 judicial. 

 

Tamb茅 et pot interessar: