El lladre del passeig marítim de Torredembarra, detingut

La Policia Local el va arrestar aquest dilluns, 14 de gener, a la nit

La Policia Local de Torredembarra ha detingut la nit d'aquest dilluns, 14 de gener, el presumpte autor de tres robatoris i un intent a diversos bars - restaurants del barri de Baix a Mar, a Torredembarra. El noi, de 28 anys, és conegut per altres fets delictius i va poder ser detingut pels volts de les onze de la nit gràcies a la col·laboració ciutadana, com a presumpte autor dels diversos robatoris en establiments de restauració que s’han produït a la població els últims dies.

Detingut després d' un nou robatori a l'avinguda de Montserrat

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La detenció del jove es va produir, doncs, aquest dilluns al voltant de les onze de la nit després que els agents locals li seguissin la pista, com a principal sospitós, des de feia uns dies. La centraleta de la Policia Local de Torredembarra va rebre una trucada d'un veí, que alertava que a l'avinguda de Montserrat, molt a prop del passeig marítim i del barri dels Munts, havia vist un jove sortint corrent d’un establiment de restauració, en direcció al centre de la població. A més, aquest veí facilitava, en el decurs de la trucada, una descripció molt acurada d'aquest jove.

Poca estona després dels fets, la Policia Local de Torredembarra es va adreçar al punt on el testimoni havia vist el lladre. Una patrulla va fer comprovacions a l'establiment afectat, on sembla que el lladre s'hauria endut una quantitat de diners no gaire elevada. Una segona patrulla es va dedicar a una recerca del presumpte autor amb la descripció facilitada per part del testimoni.

NOTÍCIA RELACIONADA: Assalten de matinada dos bars del passeig marítim de Torredembarra

NOTÍCIA RELACIONADA: Nou intent de robatori en un bar del passeig marítim de Torredembarra

Localitzat i detingut gràcies a la pista d'un tall a la mà

La recerca per part d'aquesta patrulla de la Policia Local torrenca va donar el seu fruit quan els agents van localitzar un jove que, a més a més, era ja conegut per cometre altres delictes similars en el passat. A banda de la descripció facilitada pel testimoni, el cert és que el veí havia informat els agents que la persona que havia entrat a l’establiment s’havia tallat i sagnava. El noi localitzat també coincidia amb la descripció d'aquest fet: el jove presentava un tall a la mà.

Amb aquests clars indicis, els agents van procedir a la seva detenció i posterior disposició judicial.  Les investigacions de la Policia Local de la Torre en col·laboració amb el Grup de Investigació dels Mossos d’Esquadra continua oberta per acabar d'esclarir tots els fets, però tot fa pensar que es tracta de la mateixa persona que ja ha estat detinguda.