GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos detinguts al Catllar per tenir 1.300 plantes de marihuana

Els Mossos han arrestat dos homes, pare i fill, de 68 i 42 anys
Els dos homes van ser detinguts al Catllar en descobrir-se la seva plantació de marihuana. | Cedida CME

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts, 28 d'agost, dos homes de 68 i 42 anys, un pare i el seu fill. Tots dos són de nacionalitat espanyola i es tracta en els dos casos de veïns del Catllar, on es van practicar les seves detencions com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un de frau de fluid elèctric.

 

Ja feia mesos que els Mossos d'Esquadra treballaven per desmantellar la plantació de marihuana 'indoor' que sabien que pare i fill tenien en una casa d'aquest municipi del Baix Gaià, la zona nord del Tarragonès. Va ser al mes de maig quan van tenir constància que aquests dos homes tenien la plantació, a causa de la forta olor que desprenia i de la gran afluència de cotxes en hores força intempestives en aquesta casa del terme municipal del Catllar.

 

Així doncs, i seguint el seu procés d'investigació, els Mossos d'Esquadra van irrompre aquest dimarts a la tarda a la casa per escorcollar-la, amb una ordre que ho autoritzava per part del jujtat en funcions de guàrdia de Tarragona. Els Mossos van accedir a aquesta casa acompanyats d’operaris d‘una empresa elèctrica per tal de fer les comprovacions pertinents sobre la xarxa elèctrica que alimentava aquest habitatge.

 

Tenien 1.300 plantes de marihuana

Durant l'escorcoll que van desenvolupar els Mossos, van poder trobar una plantació 'indoor' de 1.279 plantes de marihuana, 93 focus d’alta intensitat, 93 transformadors, 20 ventiladors, 1.100 euros en efectiu i diversa documentació. Pel que fa a les tasques realitzades per part dels operaris de la companyia elèctrica, després de fer les inspeccions pertinents van concloure que el comptador de la llum estava manipulat i alterat.

 

Així doncs, després d'això, els Mossos van detenir els dos homes que hi vivien, pare i fill, acusats de presumptes delictes de salut pública i frau del fluid elèctric. En les properes hores, està previst que passin a disposició judicial, tot i que la investigació segueix, hores d'ara, oberta. Els Mossos expliquen que no es descarten més detencions en el marc d'aquesta operació.

 

La plantació disposava de gairebé 1.300 plantes de marihuana i diversos elements per al seu cultiu i manteniment. | Cedida CME.