GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos detinguts per un robatori al carrer dels Munts de Torredembarra

Els fets van succeir aquest dijous al vespre
La Policia Local de Torredembarra va detenir els dos homes i els va dur a un reconeixement mèdic al CAP de la vila. | Gerard Recasens

 

Dos homes de nacionalitat espanyola van ser detinguts aquest dijous, 21 de març, a darrera hora del vespre, després d'haver comès un robatori amb força en un habitatge situat al carrer dels Munts, al centre de Torredembarra: és una de les vies que uneix l'avinguda de Catalunya amb el carrer de la Muralla. Va ser la Policia Local torrenca qui, amb dues patrulles en acció, va poder detenir els dos lladres.

 

Detinguts dos lladres al carrer dels Munts de Torredembarra

Poc abans de dos quarts de nou del vespre d'aquest dijous, la Policia Local de Torredembarra va rebre l'avís d'un veí que havia pogut veure com dos individus, vestits amb roba fosca, accedien a un habitatge del número 6 del carrer dels Munts a través del balcó. Lògicament, va sospitar que es podia tractar d'una parella de lladres i va alertar el cos, que es va desplaçar ràpidament fins al lloc dels fets amb dues patrulles.

 

Arribats a aquest punt del carrer dels Munts, els agents van trobar un dels dos homes a peu de carrer, amb diversos utensilis de cuina, mentre que l'altre sospitós era, efectivament, al balcó de l'habitatge. Va ser en aquell moment quan la Policia Local de Torredembarra va procedir a la detenció dels dos homes, J.T.L. i R.J.M., tots dos de nacionalitat espanyola i, seguint el procediment establert, se'ls va endur al CAP de Torredembarra per ser sotmesos a un test de reconeixement mèdic.

 

Passats dos quarts de deu de la nit, els dos detinguts van ser traslladats a les dependències de la Policia Local de Torredembarra i en les properes hores, també seguint els protocols establerts per a aquesta mena de casos, passaran a disposició judicial acusats d'haver comès un delicte de robatori amb força

 

També et pot interessar