GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra celebra el dia internacional contra la violència masclista

S'han programat diverses activitats durant tota la setmana
Aquest dilluns es va presentar el llibre 'Aigua del Carme', d'Anselm Aguadé. | BaixGaiàDiari.cat

 

Torredembarra està immersa, al llarg de tota aquesta setmana, en la commemoració del dia internacional contra la violència masclista. Tot just aquest dilluns, 19 de novembre, a mitja tarda la Biblioteca Mestra Maria Antònia va obrir la celebració d'aquesta jornada amb la presentació del llibre 'Aigua del Carme', escrit per Anselm Aguadé.

 

Tot i que el Dia Internacional que commemora la lluita contra la violència masclista serà diumenge, 25 de novembre, la Torre ha programat activitats durant tota la setmana. Es tracta d'un programa replet d'activitat cultural. Divendres a les dotze del migdia, però, és el moment previst per a la lectura del tradicional manifest per part de la corporació municipal, en un acte que es durà a terme al Pati del Castell.

 

Totes les activitats de la setmana de celebració del dia contra la violència masclista a Torredembarra

Aquest és el programa complet que, des de la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra, s'ha programat al llarg de tota la setmana en el marc del dia internacional contra la violència contra les dones, que té en el proper diumenge, 25 de novembre, la seva commemoració a escala mundial:

 

Dilluns, 19 de novembre

A les sis de la tarda: Presentació del llibre 'Aigua del Carme', escrit per Anselm Aguadé. A la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

 

Dimarts, 20 de novembre

Teatre «Culpable de què?». Es tracta d'un muntatge teatralitzat de diversos textos i narracions de diverses autores de Catalunya i de la resta de l'Estat, com ara Irantzu Varela o Bel Olid, a càrrec de la companyia Teatre Esplai. Seguidament es farà un col·loqui. Serà a les cinc de la tarda, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia.  

 

Divendres, 23 de novembre

A les dotze del migdia, al Pati del Castell, lectura del manifest i parlaments a càrrec de les autoritats locals.

 

A dos quarts de sis de la tarda, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, es farà una xerrada-col·loqui sota el títol «Aprendre a dir no», a càrrec de Carme Torrelles.

 

A les vuit de la tarda, a la mateixa Biblioteca Mestra Maria Antònia: «Balla’m un llibre»: les arts de la paraula i del moviment encreuades