Troben la dona desapareguda amb alzheimer a Roda de Berà

El seu nom és Noemí Bermúdez Lesta, té 80 anys i els agents de la policia local del Vendrell l'han trobada
Noemí Bermúdez Lesta va desaparèixer  aquest divendres, 22 de març, a Roda de Berà | Cedida

 

Aquest divendres, 22 de març, va desaparèixer a Roda de Berà, Noemí Bermúdez Lesta, una dona de 80 anys, que pateix alzheimer. La seva família no en sabia res des del migdia, concretament a les 12.44 hores. Finalment una agent de la policia local del Vendrell, mitjançant les càmeres de vigilància col·locades a diferents punts del municipi, ha pogut trobar la dona desapareguda. Noemí Bermúdez Lesta, no portava  documentacióes desconeixia com anava vestida i per on ha havia pogut desaparèixer. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tanmateix, la dona gran viu al carrer Bèlgica, número 23 A, del municipi del Baix Gaià. La dona d'avançada edat ha estat trobada ben entrada la matinada, quan una agent de la policia local l'ha visualitzat deambulant per un carrer del Centre Urbà..

Troben mort l'home de 84 anys desaparegut a Cambrils

L'home del municipi de Cambrils, de 84 anys, que estava desaparegut des del dimecres passat, finalment va ser trobat sense vida aquest divendres, 22 de març. L'Ajuntament de Cambrils i els voluntaris van confirmar que el cos de José García havia estat localitzat sense vida en una finca de Vinyols i els Arcs. El cos estava en una finca abandonada de tarongers, darrere de la Casa de Sant Josep, a només 100 metres de l'autopista i a 100 metres del barranc del Regueral.

Va ser una dotació d'helicòpter que va localitzar el cos sense vida de l'home de 84 anys. Tot indica que el desaparegut, que patia un principi d'Alzheimer, s'hauria desorientat durant el camí de tornada a casa seva. 

"OFERTA DE FEINA: Torredembarra ofereix diverses places de policia local" "ATENCIÓ ALTAFULLA: Talls de carrers els propers dies per obres"