NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Jordi Molinera i Alba Muntadas flanquegen Pep Muntadas, l'exregidor socialista d'Urbanisme que dona suport a la llista de l'EINA.

L'EINA vol «acabar amb els 200 habitatges buits que hi ha a Altafulla»

Els republicans fitxen l'exregidor socialista Pep Muntadas com a suplent de la llista

L'EINA, la candidatura d'ERC a Altafulla, ha presentat aquest dimecres, 3 d'abril, les seves propostes en matèria d'habitatge. Segons el seu cap de llista a les eleccions del proper 26 de maig, Jordi Molinera, «fa tres mandats, sobretot amb els governs de l'Alternativa, que no s'ha dut a terme cap mena de política pel que fa a aquesta problemàtica». L'EINA planteja com a prioritat «acabar amb els 200 habitatges que, com a mínim, sabem que estan buits a Altafulla», en paraules de Molinera.

L'EINA vol crear una regidoria de Treball i Habitatge

Una de les mesures que planteja l'EINA si acaba governant l'Ajuntament d'Altafulla és la creació d'una regidoria específica de Treball i Habitatge. Pel que fa a aquest segon aspecte, Alba Muntadas, que EINA presenta com a «coalcaldable» amb Jordi Molinera, ha explicat que «els darrers anys hem vist una política d'habitatge inexistent» i ha manifestat que «hem constatat que aquesta és una de les principals preocupacions de la vila i nosaltres la incorporem com una idea principal al programa».

Muntadas ha explicat que «volem explorar opcions per resoldre aquest problema» i ha posat com a exemple diverses accions, com ara «fer un cens d'habitatges buits, contactar amb els propietaris per mirar d'arribar a acords per aconseguir lloguer social, o donar ajudes de rehabilitació d'habitatges, directes o amb reduccions impositives». «Hi ha un ampli ventall de possibilitats i la creació d'una regidoria és l'eina clau per determinar les opcions que més s'ajusten al nostre poble», ha reblat Muntadas.

L'EINA fitxa Pep Muntadas, exregidor socialista d'Urbanisme

També en clau d'habitatge, l'EINA ha aprofitat per fer pública la incorporació a la llista, com a suplent, de Pep Muntadas, qui va ser regidor al consistori entre 1999 i 2007 pel PSC, amb responsabilitats de govern, en l'àrea d'Urbanisme, en el darrer mandat. Muntadas ha recordat que en la seva etapa com a edil «vam impulsar la darrera promoció d'habitatge públic a Altafulla», una idea que l'EINA vol recuperar el pròxim mandat.

També et pot interessar


Comentaris