L'encesa de l'enllumenat nadalenc iniciarà divendres el Nadal a Altafulla

També s'ha recuperat el Pessebre de l'Ajuntament
Diversos llums de Nadal, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

Aquest proper divendres, 13 de desembre, a les sis de la tarda a la plaça del Pou, s’encendrà oficialment l’enllumenat de Nadal als carrers i les places d’Altafulla. Enguany hi haurà una setantena de motius de diferent tipus que guarniran les principals vies i espais del municipi com l’avinguda del Marquès de Tamarit, la Via Augusta i la ronda d’Altafulla, entre d’altres.

El centre de la localitat, la zona amb més decoració de Nadal

El nucli històric de la vila serà la zona que concentrarà més enllumenat nadalenc amb la intenció de fer més visible el motiu de les festes nadalenques tenint en compte el recorregut per on transcorrerà la Cavalcada de Reis, tal i com ha assenyalat el regidor de Festes, Àlex Cañas. Precisament, les avingudes de la Via Augusta, la ronda i l'avinguda del Marquès de Tamarit seran les vies que conformaran el recorregut de Ses Majestats, la tarda del proper 5 de gener.

La novetat, la recuperació del Pessebre de l'Ajuntament

Com és tradicional, s’ha instal·lat l’Arbre de Nadal i el Tió a la plaça del Pou. Una de les novetats d’enguany va ser l’activitat 'Anem a buscar el Tió', que es va celebrar el passat diumenge 8 de desembre, on desenes de nens i nenes el van acabar trobant a l’entorn de la muntanya de Sant Antoni per traslladar-lo a la plaça del Pou.

Simultàniament a l’encesa de llums, també s’inaugurarà la primera edició del Pessebre de l’Ajuntament, que gràcies als Amics del Pessebre d’Altafulla, s’ha recuperat i s’ha instal·lat al vestíbul del consistori.

"🔴 Roda de Berà es bolca un any més amb La Marató de TV3" "❗ OFERTA DE FEINA: Busquen monitors per al Parc de Nadal d'Altafulla"