GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Altafulla encén aquest dimecres els llums de Nadal

La vila també es prepara per a la Fira de Nadal
El Castell d'Altafulla comptarà amb quatre noves estrelles i cablejat lumínic nou. | Cedida

 

Altafulla ja compta les hores per endinsar-se en la campanya de Nadal 2018. Aquest dimecres, 5 de desembre, la localitat encendrà la il·luminació nadalenca. En total, està previst que s'instal·lin al voltant d'una setantena de llums de Nadal de format led, que aniran principalment al nucli històric de la vila, i també als barris de Brises del Mar, els Munts, el Barri Marítim, Sant Antoni, Robert, i la Ronda d’Altafulla.

 

També hi ha previstes, però, algunes novetats. Es podran contemplar a un dels punts més emblemàtics de la localitat, el Castell dels Montserrat, que enguany comptarà amb quatre noves estrelles i amb cablejat lumínic nou. Els llums romandran encesos cada vesprei nit, fins que acabin les festes de Nadal, amb la festivitat de Reis del 6 de gener de 2019.

 

La Fira de Nadal d'Altafulla se celebrarà aquest pont de la Puríssima

En paral·lel, a Altafulla ja està tot enllestit per a la Fira de Nadal d’Altafulla, que enguany, se celebrarà  també durant el pont de la Puríssima, de divendres a diumenge, dels dies 7 al 9 de desembre, a la plaça de l’Església de la localitat.

 

Tant divendres 7 com dissabte 8, l’horari d’obertura de la Fira nadalenca d'Altafulla serà de les sis de la tarda a les nou de la nit. Diumenge dia 9, la Fira romandrà oberta des de les onze del matí fins a les dues del migdia. Està previst que s'hi muntin més d’una vintena de parades, on es podran trobar tota mena d'articles i productes de tota mena en relació a la celebració de Nadal.

 

Diverses activitats en paral·lel a la Fira de Nadal

A banda de les mateixes parades muntades per la Fira de Nadal, també s'organitzaran altres activitats paral·leles, com ara l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, que anirà a càrrec de l'Ateneu de Dones d'Altafulla. Serà divendres 7 a les set de la tarda.

 

També està prevista una Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 a dos quarts de vuit de la tarda; un taller de manualitats del Col·lectiu d'Artesans, diumenge 9 durant tot lhorari d'obertura de la fira i una interpretació de nadales del Grup d'Arpes de la nova Associació d’Arpistes d’Altafulla, també el diumenge 9, a dos quarts d'una del migdia.