ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Endesa renova tecnològicament una xarxa subterrània de Torredembarra

Les actuacions han de reforçar el servei de gairebé 6.000 clients
Endesa ha finalitzat recentment les obres de millora d’una línia subterrània de Torredembarra | CEDIDA

 

L’empresa Endesa ha donat per acabades les obres de millora d'una línia subterrània situada a la urbanització Els munts de Torredembarra. Així doncs, després d’aquesta intervenció en la xarxa de mitjana tensió, la qualitat i continuïtat del servei d’elèctric millorarà a gairebé uns 6.000 clients de la zona.

Endesa substituirà 294 metres de cable

Les millores que s’han realitzat es basen en treballs de substitució d’un tram de 294 metres de longitud de cable subterrani que connecta dos centres de transformació. Aquesta nova línia de mitjana tensió està entre el carrer de les Oliveres i el carrer de la Germandat. L’objectiu de la instal·lació de la nova línia elèctrica d’última generació és construir una xarxa més resistent i fiable.

 

D'altra banda, per tal de dur a terme aquesta actuació, l’empresa elèctrica ha fet una inversió de 34.411 euros. Les obres que s’han realitzat formen part del programa d’actuacions de la companyia per millorar i corregir les seves infraestructures i el subministrament elèctric de la comarca del Tarragonès. Totes les actuacions van dirigides a l’adaptació de les instal·lacions d’Endesa a les noves tecnologies del sector.

Endesa ja va renovar el cablejat soterrani de diversos carrers del Vendrell

Per altre costat, el passat mes de juny, Endesa va substituir un total de 662 metres de cablejat soterrani per un de nova tecnologia, amb major secció i més resistent. L’objectiu d’aquesta actuació és reforçar la qualitat del subministrament elèctric d’un total de 24.000 clients, tot i que, amb aquesta intervenció, també es millora el servei de tot el municipi.

 

Les línies on s'han dut a terme els treballs passen pels carrers de la Mar Blava, Llevant, Tancat de la Plana, Comtes de Barcelona, Comte d’Urgell i avinguda de les Escoles. El nou cablejat instal·lat té una secció major que l’anterior, de manera que ofereix més capacitat de transport i prepara la línia per a un eventual augment de la demanda.